Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία ο στυγερός δολοφόνος της Ανδριάνας Γαρδικιώτη !

Δημοσίευμα με ημερομηνία ανάρτησης 10 Αυγούστου 2011

 Ο 35χρονος dj ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

 Τη διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων ενεργοποίησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Καρανίκα για την περίπτωση του 35χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 Πρόκειται για τον...Ευστάθιο Ευσταθίου, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά ως dj σε γάμους και βαφτίσεις.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, έπειτα από τη σύλληψή του για κατοχή δεκάδων χιλιάδων αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Το άγριο έγκλημα της 22χρονης στην Καστοριά


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης, που διαπράχθηκε της πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά.

 Συνελήφθη την Παρασεκυή 16-12-2011 το απόγευμα στο Κιλκίς ένας 35χρονος Ελληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 21χρονης. Αρχικά, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

 Ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα αυτός μετά από απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου και αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η..
 Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.