Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πώς θα υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας


Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την έκδοση κλειδαρίθμου

Η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, που υποχρεώνει σε ηλεκτρονική υποβολή όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους, με εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ, εισάγει καινά δαιμόνια για τους φορολογούμενους, που όλα αυτά τα χρόνια επέλεγαν σταθερά το δρόμο για το γκισέ. Εκτός από αυτούς, υπάρχουν και όσοι έχουν ήδη αποκτήσει τον – απαραίτητο για την ηλεκτρονική υποβολή - κλειδάριθμο. Τι θα ισχύσει, λοιπόν, φέτος;

Σύμφωνα με οδηγίες, που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων:

Κωδικός «Αθηνά» για 800.000 παράνομους μετανάστες

Και συναγερµός στην Αστυνοµία για εκατοντάδες χιλιάδες όπλα




Το Μεταναστευτικό κυριαρχεί στην προεκλογική αρένα

Η αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών εισβάλλει βίαια από την ερχόμενη εβδομάδα στην προεκλογική περίοδο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέτει σε πλήρη εφαρμογή ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, με στόχο να απασφαλίσει δύο ωρολογιακές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. Το σχέδιο του κ. Χρυσοχοΐδη έχει την κωδική ονομασία «Αθηνά» για να συμβολίζει την προσπάθεια αναγέννησης του κέντρου της πρωτεύουσας, αλλά και τον βασικό στόχο που είναι να καθαρίσει η Αθήνα.

Υποδεχθείτε την άνοιξη στο σπίτι σας!


Μπορεί να κουραστείτε αλλά το αποτέλεσμα αξίζει…

Έφτασε η στιγμή που πρέπει να αρχίσετε να οργανώνεστε και να προετοιμάζετε το σπίτι σας για τις ανοιξιάτικες μέρες που έχουν ήδη αρχίσει. Γι’ αυτό ανοίξτε το σπίτι σας και κάντε ένα πολύ καλό ανοιξιάτικο καθάρισμα. Και μαζί με τους ανανεωμένους χώρους σας είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθείτε και εσείς…

Από πού να ξεκινήσετε

Το ξεκαθάρισμα ή καλύτερα ξεσκαρτάρισμα των πραγμάτων σας είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Έτσι, θα απαλλαγείτε από πράγματα που δεν χρειάζεστε πια. Μπορείτε επιπλέον κάποια πράγματά σας να τα στείλετε για ανακύκλωση ενώ τα πιο χρήσιμα μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε κουτιά και μετά στην αποθήκη ή στο πατάρι.

«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου» – Ενημερωτική καμπάνια την Κυριακή στην Κοζάνη


Για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τόπο προορισμού σχολικών εκδρομών τόσο για τα σχολεία της χώρας, όσο και για σχολεία του εξωτερικού, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ξεκίνησε πανελλαδική καμπάνια με τίτλο:

«Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου»

η οποία κορυφώνεται την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 με κεντρικές εκδηλώσεις στις πόλεις – έδρες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων.