Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Eurogroup: Η Ισπανία θα λάβει πάνω από 100 δισ. ευρώ


Μαδρίτη: "Δεν πρόκειται για πακέτο διάσωσης αλλά για δανειακή βοήθεια

"Η Ισπανία θα υποβάλει επίσημο αίτημα για βοήθεια στους εταίρους της στην ευρωζώνη στο «προσεχές διάστημα», και μόλις το αίτημα υποβληθεί θα λάβει πάνω από 100 δισ. ευρώ, δήλωσαν το Σάββατο οι 17 υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης με σχετικό ανακοινωθέν τους.
Όλη η ανακοίνωση του Eurogroup EΔΩ

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, που διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες, οι υπουργοί αναφέρουν ότι η οικονομική βοήθεια για την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών θα χορηγηθεί είτε μέσω του προσωρινού μηχανισμού στήριξης (EFSF), είτε μέσω του μόνιμου (ESM).

΄Εμφραξη του Ιλαρίωνα μέχρι τα μέσα Ιουλίου: Σχηματισμός της λίμνης μέχρι τα Χριστούγεννα



Στη φάση της ολοκλήρωσης έχει μπει το φράγμα και το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Ιλαρίωνα, καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την έμφραξη των νερών του Αλιάκμονα, με την οποία σε λίγους μήνες η ευρύτερη λεκάνη θα μετατραπεί σε λίμνη.

Σύμφωνα με στέλεχος της ΔΕΗ που επιβλέπει το έργο, «όλα είναι έτοιμα για να φράξουμε τα νερά στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
 Θα χρειαστούν περίπου πέντε μήνες, οπότε μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει γεμίσει η λίμνη»

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Το Αγιορείτικο Βήμα διέψευσε τη "προφητεία για το Κασιδιάρη"


Θα τα δούμε όλα μέχρι τις εκλογές!
Αλλά δεν πρέπει να παραπονιόμαστε!
Δεν υπάρχει μόνο βία και αρρωτημένο κλίμα.
Υπάρχουν κι άλλα που είναι τουλάχιστον διασκεδαστικά!

Yπήρξε δημοσίευμα που υποστήριζε στα σοβαρά ότι για τον Κασιδιάρη υπάρχει…προφητεία που φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται μάλιστα από τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλη και το νερό στη Ρένα Δούρου!

Να πέσει φωτιά να μας κάψει!

16ο Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου στο Βελβεντό



Το 16ο Ράλλυ Σπριντ Ασφάλτου διοργανώνει σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, όπως κάθε χρόνο στο Βελβεντό, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Αγώνων και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσμετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Βόρειας Ελλάδας και στο Κύπελλο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Βόρειας Ελλάδας.

Οκτώ συλλήψεις Χρυσαυγιτών για ξυλοδαρμό στη Βέροια



Οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών κι ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο νομό Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι ότι έλαβαν μέρος σε επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε στέκι αναρχικών στη Βέροια.

Αγώνας motocross στα Πετρανά




Ο 4ος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross,
με συνολικά έξι κατηγορίες, διεξάγεται σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στην ανανεωμένη δημοτική πίστα στα Πετρανά Κοζάνης.

Το Σάββατο από τις 10:30 ξεκίνησε η εξακρίβωση και ο τεχνικός έλεγχος, ενώ από τη 1:30 το μεσημέρι έγιναν οι ελεύθερες δοκιμές και οι δοκιμές κατάταξης.

«Πάμε Απέναντι»: Η μετανάστευση σε φωτογραφικά κάδρα


Πάμε απέναντι είναι ο τίτλος του φεστιβάλ για τη μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης,
η ΕΣΗΕΜΘ και η ΜΚΟ Άρσις.

Βασική προτεραιότητα των διοργανωτών η ουσιαστική ανάδειξη και αναγνώριση της αξίας και της σημασίας της πολυπολιτισμικότητας και της ελεύθερης δημιουργίας και έκφρασης στη σύγχρονη κοινωνία.

«Μόνη λύση η κυβέρνηση συνευθύνης»



Ανήσυχος ο Βενιζέλος ενόψει των εκλογών

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκρυψε την ανησυχία και τον προβληματισμό του για το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Μιλώντας με νέους της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, είπε ότι το αδιέξοδο είναι δεδομένο, είτε η Ν.Δ. έρθει πρώτο κόμμα, είτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, και η μόνη λύση είναι η διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται να σπάσει η τεχνητή πόλωση Ν.Δ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α, να βγει ισχυρό το ΠΑΣΟΚ και να αναδειχθεί στον πόλο της ευθύνης.

Ενημέρωση του τμήματος υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας του δήμου Κοζάνης




Ενημερώνουμε τους πολίτες της Π.Ε Κοζάνης
 ότι το Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης θα δέχεται το κοινό για συναλλαγή μόνο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έως τέλος Ιουνίου 2012.