Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

"Ελεύθερες" οικονομικές ζώνες, επικίνδυνες για την εθνική κυριαρχία.

Γράφει ο Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος
Ταξίαρχος(ε.α) ΜΑ. Διεθνείς Σχέσεις
PhD. Επιχειρησιακή Οργάνωση.

Επικίνδυνες θέσεις για την εθνική ασφάλεια και εθνική κυριαρχία της Ελλάδος διατυπώνει στη συνέντευξη του στο περιοδικό
 Der Spiegel ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.

Αλόη: Το φυτό της αθανασίας

«Φυτό της αθανασίας - ελιξίριο μακροζωίας» είναι δύο μόνο χαρακτηρισμοί που συνοδεύουν αυτή την «πικρή και γυαλιστερή ουσία» που ακούει στο όνομα αλόη.

Έχει χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς πολιτισμούς για διαφορετικούς λόγους από επουλωτικό δερματικών παθήσεων έως καθαρτικό, καταπραϋντικό του στομάχου, αφροδισιακό και αντί-φλεγμονώδες.

Νέο trojan κλέβει αποθηκευμένα μηνύματα και αρχεία

Ένα νέο malware, το FakeLookout.A ανακαλύφθηκε σε εφαρμογή που υπάρχει στο Google Play και κλέβει προσωπικά δεδομένα από τους κατόχους των συσκευών Android... τις οποίες έχει μολύνει και τα στέλνει σε έναν FTP server.

Το FakeLookout.A είναι ένα trojan το οποίο κρύβεται στην εφαρμογή "Updates" της οποίας κατασκευάστρια φαίνεται μία εταιρεία Good Byte Labs.

Διήμερο λουκέτο στις εφορίες Δευτέρα και Τρίτη


Δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Δευτέρα και την Τρίτη οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), οι οποίες το διήμερο αυτό θα παραμείνουν κλειστές.

Κοζάνη: Κρούσμα λύσσας μετά από 50 χρόνια στην περιοχή

Κρούσμα λύσσας εντοπίστηκε στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Βοίου, σε μια αλεπού, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή, καθώς είναι νόσος που προσβάλει και τον άνθρωπο.

Το κρούσμα εντόπισε ο κτηνίατρος Άγγελος Μάρκου από την Κοζάνη, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και έστειλε δείγμα από το άρρωστο ζώο, στο Κέντρο Αναφοράς Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων, από όπου και επιβεβαιώθηκε η νόσος, προχθές το μεσημέρι.