Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Γραπτό φοιτητή στη χημεία σε εξετάσεις στο Παν. Κρήτης


Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης...
Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:

Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;

Πως να κάνω φίλους ?


Στο ερώτημα "Πώς να κάνω φίλους", υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αγωνιζόμαστε να το πετύχουμε αυτό.

Εδώ είναι μερικοί από αυτούς τους λόγους:

Δικαστική απόφαση σοκ: Ο μισθός των 500 ευρώ, κίνδυνος για την επιβίωση

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο μισθός των 500 ευρώ θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση του εργαζομένου, πέραν της εκμετάλλευσης.

Η απόφαση ελήφθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδίκασης προσφυγής από την κατασκευάστρια κοινοπραξία του Μετρό Θεσσαλονίκης, κατά της απεργίας των εργαζομένων στο έργο του Μετρό της συμπρωτεύουσας.

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις τον Δεκέμβριο

Στις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις και το επίδομα των Χριστουγέννων, ενώ δεν θα υπάρξουν περικοπές για το μήνα Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση που έκανε πριν από λίγο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης, που πρόσθεσε ότι η «όποια προσαρμογή θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο μήνα και εφεξής».

Κοζάνη: Ημερίδα για τις φωτοβολταικές εγκαταστάσεις


Ημερίδα με θέμα «Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στη Δυτική Μακεδονία- Νομοθεσία, Τεχνολογία, Προοπτικές πραγματοποιεί η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.