Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δυτική Μακεδονία:Καθιέρωση ημέρας ειδικών τιμών σε ταβέρνες εστιατόρια

Πρωτοβουλίες για αναθέρμανση της κίνησης στα καταστήματα και αύξηση του τζίρου αναλαμβάνουν Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και καταστηματάρχες της Κοζάνης, καθώς οι τελευταίοι βλέπουν να συρρικνώνεται δραματικά ο τζίρος τους.

Προχτές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιάννη Αντωνιάδη και με τη συμμετοχή καταστηματαρχών εστίασης και ψυχαγωγίας, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της καθιέρωσης ειδικών τιμών μία ημέρα την εβδομάδα.

Το γονίδιο του... πότη


Το RASGRF-2 συνδέεται με την περιστασιακή μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με μελέτη σε εφήβους

Το γονίδιο της… περιστασιακής βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ ανακάλυψαν ερευνητές του King’s College του Λονδίνου, όπως αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences».

Μαθαίνοντας τα πάντα για τη βιομάζα μέσω Ιντερνετ - Ιδιαίτερη αναφορά στη Δυτική Μακεδονία

Oι απορίες γύρω από τη βιομάζα και την αξιοποίησή της λύνονται πλέον με τον «Οδηγό Σχεδιασμού Βιοενεργειακών Συστημάτων», που διατίθεται δωρεάν και στα ελληνικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση bisyplan.bioenarea.eu.
Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη έκτασης 450 σελίδων με 25 κεφάλαια, που εκπονήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού υποέργου BISYPLAN και στην οποία συμμετείχαν επιστημονικές ομάδες από περιφερειακές ενότητες των Ιρλανδίας, Σουηδίας, Ιταλίας, Εσθονίας και της Ελλάδας (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας).

Πώς να ΜΗΝ πέσετε θύμα απάτης!

Επιτήδειοι προσεγγίζουν άτομα κυρίως τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

Για την πρόληψη του φαινομένου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνιστά στους πολίτες και ιδίως τους ηλικιωμένους:

Το τέλος του κόσμου....αναβάλλεται

Στην περίπτωση που έχετε πάρει τα μέτρα σας ή, έχετε προετοιμαστεί ψυχολογικά τέλος πάντων,
 για την 21η Δεκεμβρίου.....
 θα σας ...απογοητεύσουμε.

Διότι το μόνο που θα συμβεί την 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι ένα ακόμη χειμερινό ηλιοστάσιο, όπως ενημερώνει η NASA.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές και οι εισαγγελείς


Την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013, σε ηπιότερα όμως μορφή, αποφάσισαν το απόγευμα με ισχυρότατη πλειοψηφία τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.