Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τραγικός θάνατος 24χρονης από το Ρύμνιο στη λίμνη Πολυφύτου



Τραγικό παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα σήμερα, Κυριακή, για μια 24χρονη φοιτήτρια από το Ρύμνιο Κοζάνης, η οποία έχασε τη ζωή της στις όχθες της λίμνης Πολυφύτου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η νεαρή φοιτήτρια Όλγα Τρομπούκη του Ιωάννη, από το Ρύμνιο, είδε το μικρό της σκυλάκι να φεύγει από το σπίτι της, με κατεύθυνση προς τη λίμνη.

Η νεότερη ιστορία της Ελλάδος.... σε ένα βίντεο !!

Χωρίς σχόλια....





Δείτε το βίντεο

Οι αρχαίοι Έλληνες ευφυέστεροι από τους σύγχρονους ανθρώπους



Αν Αθηναίος του 1000 π.Χ. ερχόταν πίσω στη ζωή σήμερα,
το πιθανότερο είναι ότι θα ήταν ευφυέστερος από όλους εμάς, υποστηρίζει ο Dr. Gerald Crabtree, κορυφαίος γενετιστής του Πανεπιστημίου Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πρόσφατη έρευνα του οποίου αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος, με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και λιγότερο ευφυής.

Φαύλος κύκλος κλιματικής αλλαγής αν λιώσουν οι πάγοι της Σιβηρίας


Ουάσινγκτον

Στοιχεία που προέκυψαν από μελέτη σε σπηλιές της Σιβηρίας μαρτυρούν ότι αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά μόλις 1,5 βαθμούς Κελσίου μπορεί να οδηγήσει σε λιώσιμο ενός μεγάλου μέρους των μόνιμου στρώματος πάγου της περιοχής. Ποιες συνέπειες θα μπορούσε να έχει μια τέτοια εξέλιξη;

Ενόψει Σοβαρού Επεισοδίου με τους Τούρκους..


Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο κυβερνητικό και στρατιωτικό επιτελείο για τις εξελίξεις στο Αιγαίο .

Οι Τούρκοι δηλώνουν πως έχουν κυριαρχικά δικαιώματα και θα συνεχίσουν τις έρευνες στο Αιγαίο επικαλούμενοι το διεθνές δίκαιο, καθώς υποστηρίζουν ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί της Ελλάδος δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο. .
Άκουσον άκουσον…

Τριπλό «χαστούκι» για χιλιάδες τραπεζικούς υπαλλήλους


Τριπλό σοκ για μισθούς, θέσεις εργασίας και συντάξεις φέρνουν για 100.000 τραπεζικούς υπαλλήλους οι αλλαγές που προωθούνται στις συλλογικές τους συμβάσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο προς κατάργηση είναι δύο επιδόματα (γάμου και ισολογισμού) ενώ στο τραπέζι βρίσκονται οι απολύσεις αλλά και το ύψος των συντάξεων.

Κρέας αλόγου σε ιταλικά λαζάνια και σε 2,5 τόνους κιμά

Οι ιταλικές αρχές εντόπισαν για πρώτη φορά κρέας αλόγου σε εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε έξι τόνους κιμά καθώς και σε 2.400 πακέτα από "λαζάνια μπολονέζ", τα οποία κατασχέθηκαν από την εταιρεία Primia κοντά στην Μπολόνια.

Όπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, τα προϊόντα αυτά παρασκευάστηκαν στο Σαν Τζιοβάνι, στο Περσιτσέτο της Μπολόνια.

Μαθητές ύψωσαν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό Μουσείο


Μαθητές του 2ου Γυμανσίου Κορίνθου έπειτα από εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Βρετανικό Μουσείο επέδωσαν 36 επιστολές στο Διευθυντή του, στις οποίες ζητούν να επιστραφούν τα Μάρμαρα στην Ελλάδα.

Πώς θα πάρετε έκπτωση από τη ΔΕΗ αν είστε ασθενής


Κοινωνικό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ με εκπτώσεις μπορούν να εξασφαλίσουν εκτός των άλλων οι ασθενείς και ειδικά οι χρονίως πάσχοντες, απολαμβάνοντας εκπτώσεις. Δείτε τι πιστοποιητικά χρειάζονται με βάση τις διευκρινήσεις του ΕΟΠΥΥ.

Yπογράφεται η " Πτολεμαϊδα V "


Το Σάββατο 9 Μαρτίου θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της ΤΕΡΝΑ, για την κατασκευή της νέας μεγάλης μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το λιγνίτη.

Η απόφαση με την οποία εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός για την υπογραφή, ελήφθη προχθές από το Δ.Σ. της επιχείρησης.

Στις 27 Φεβρουαρίου οι συντάξεις του ΙΚΑ


Την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου στους περίπου 1.200.000 συνταξιούχους του ΙΚΑ.