Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μίνι καλοκαίρι τη Μεγάλη Εβδομάδα


Δεκαπενταύγουστο θα θυμίζει σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, ο καιρός αφού ο υδράργυρος θα «χτυπήσει» ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ το... καλοκαιράκι θα συνεχιστεί μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι για... παραλία: μάλιστα, ο υδράργυρος την Μεγάλη Τετάρτη θα «πιάσει» και τους 32 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους.

Στον αέρα οι πανελλαδικές εξετάσεις


Η ΟΛΜΕ προχωρά σε κινητοποιήσεις προαναγγέλλοντας μπαράζ απεργιών, ακόμα και μέσα στο Μάιο, οπότε και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι πανελλαδικές. 
Αιτίες του νέου μετώπου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης με την κυβέρνηση είναι μια σειρά μέτρων που προωθεί το υπουργείο Παιδείας και αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους εκπαιδευτικούς:

Απολύσεις 12.500 υπάλληλων μέχρι τον Ιούλιο - η λίστα με τους 229 επίορκους


Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αύριο, Κυριακή, στη Βουλή, ανάβει ουσιαστικά το πράσινο φως για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, αύριο αναμένεται β]να ανακοινωθεί και η λίστα με τους φορείς του Δημοσίου που καταργούνται και οι εργαζόμενοι των οποίων θα απομακρυνθούν από το Δημόσιο.