Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

"Στην Ευρώπη εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε 2 λεπτά"

Τουλάχιστον 250.000 παιδιά το χρόνο, δηλαδή ένα παιδί κάθε δύο λεπτά, εξαφανίζονται από τις οικογένειες τους στις χώρες της Ευρώπης δηλώνει η επικεφαλής της οργάνωσης Missing Children Europe, Ντερλφίν Μοράλες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Βρέθηκε νεκρός άνδρας στην Πτολεμαΐδα – Υποψίες για την ταυτότητα του νεκρού

Το τεστ DNA πιθανότατα θα φωτίσει το μυστήριο που κρύβει το άψυχο διαμελισμένο σώμα άνδρα το οποίο και βρέθηκε το απόγευμα σήμερα σε ημιορεινή περιοχή αρκετά έξω από την ΤΚ Ασβεστόπετρα του δήμου Εορδαίας κοντά στη γεώτρηση του οικισμού.

Η συμβολή της επαρχίας Βοϊου και των γειτονικών περιοχών στο έπος του '40

ΤΟ Έπος του '40-41, μια από τις λαμπρότερες σελίδες της νεότερης ιστορίας μας. ήταν, όπως όλοι οι αγώνες του Έθνους μας, αγώνας όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων: βουνίσιων και καμπίσων, στεριανών και νησιωτών, ανδρών και γυναικών. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο γιορτάζεται πανελλήνια και οι απανταχού της Γης Έλληνες δικαιούνται να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανεπανάληπτη αυτή εποποιΐα της γενιάς του '40-41.

47 θέσεις για νέους επιστήμονες σε πρόγραμμα προώθησης απασχόλησης στην Κοζάνη (αιτήσεις έως 31.10.13)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Προ-Εργασία» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ενθάρρυνση και Υποστήριξη της Απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης» προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες νέους/ες επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών),
για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.

Προγραμματισμένη Διακοπή Ρεύματος σε περιοχές της Κοζάνης την Κυριακή 27-10


Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 27-10-2013 και από ώρα 12:30 έως 14:30 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους εξής οικισμούς και περιοχές: