Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο στη στενή γέφυρα, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη! Nεκρός 25χρονος από την Κοζάνη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, σήμερα Τρίτη 22/04, λίγο μετά τις 07:10, στη στενή γέφυρα, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε πάνω στη γέφυρα.

Στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα (κάτοικοι Κοζάνης), δύο γυναίκες και δύο άντρες, εκ των οποίων, ο ένας (Τ.Ε.), ηλικίας 25χρονών, έχασε τη ζωή του. Οι υπόλοιποι τρεις νοσηλεύονται στο Γ.Ν. Κοζάνης και υποβάλλονται αυτή την ώρα σε εξετάσεις. Στο σημείο του ατυχήματος, υπήρχε έντονη ομίχλη, γεγονός που πιθανόν να σχετίζεται με το τροχαίο.

Άμεση ήταν η επέμβαση της τροχαίας και της πυροσβεστικής. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία Κοζάνης.

φωτογραφίες και το βίντεο του kozan.gr



4 σχόλια:

  1. Τραγικό και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
    Πού είναι οι τοπικές αρχές;
    Τι κάνουν;
    Τρέχουν για φήφους?
    Θα πάρουν το @!)_#΅%$ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τοπικές αρχές φταίνε ή η μαλακία που δέρνει τους Έλληνες οδηγούς; Στο συγκεκριμένο σημείο έχω δει πάρα πολλούς ανεγκέφαλους να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να κάνουν παράνομα προσπεράσματα!!! Φτάνει πια με την καραμέλα που πιπιλάμε ότι φταίνε οι αρχές, φταίνε οι δρόμοι, και λοιπά!!!! Ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για τους γνωρίζοντες ...γιατί όλοι μας το ξέρουμε το δύσκολο σημείο και φυλαγόμαστε. Όσοι δεν το ξέρουν όμως?

      Διαγραφή
  3. Είναι τραγικό νέα παιδιά να χάνουν τη ζωή τους σέ τροχαίο...Δυστυχώς στη χώρα μας η κατάσταση στούς δρόμους είναι τουλάχιστον προβληματική και πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα...Σίγουρα η υπερβολική ταχύτητα και η μέθη είναι οι κύριες αιτίες..Αλλά ότι και να πούμε μια μάνα σήμερα κλαίει το παιδί της κι αυτό είναι αβάσταχτο..Λυπάμαι και συμπάσχω...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΟΧΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή