Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές 2014: τι ψήφισαν οι κρατούμενοι των φυλακών, ποιοι επώνυμοι απείχαν

Διεξήχθη και στις κατά τόπους φυλακές, η διαδικασία ψήφισης για τις Ευρωεκλογές 2014, με τα αποτελέσματα να δείχνουν, πως οι κρατούμενοι τεσσάρων φυλακών υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια, ιδιαίτερα αυξημένα και σε ανησυχητικό βαθμό ήταν τα ποσοστά, που έλαβε η Χρυσή Αυγή από τους κρατούμενους των φυλακών στις Ευρωεκλογές 2014.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη για την Καθημερινή, στην ψυχιατρική πτέρυγα ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 52,38% των ψήφων στις Ευρωεκλογές 2014, ενώ πρωτιά πήρε η Νέα Δημοκρατία μόνο στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε συνολικά 44 ψήφους έναντι δεκατριών της Χρυσής Αυγής, δώδεκα της Νέας Δημοκρατίας και τριών της «Κοινωνίας Αξιών».

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στο νοσοκομείο των φυλακών ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε 35,29% (έξι ψήφοι) έναντι 23,5% (τέσσερις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή και 17,6% (τρεις ψήφοι) που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία. Από μία ψήφο (ποσοστό 5,88%) πήραν η Ενωση Κεντρώων, το ΕΠΑΜ και οι Γέφυρες.

Ωστόσο, «αποχή» φέρεται πως ψήφισαν για τις Ευρωεκλογές 2014 οι προφυλακισμένοι Αλ. Αβατάγγελος και Αντ. Κάντας, που κατηγορούνται για «μίζες» σε παλαιότερες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων και κρατούνται στην ίδια πτέρυγα των φυλακών.

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα-σταυροί για τις Δημοτικές Εκλογές 2014 και τις Ευρωεκλογές 2014.



fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου