Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

25χρονος από την Ποντοκώμη βρέθηκε νεκρός μέσα στο καράβι που εργαζόταν

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ποντοκώμη για τον αδόκητο χαμό ενός 25χρονου, γέννημα-θρέμμα του χωριού, που βρέθηκε νεκρός, μέσα στο καράβι, που εργαζόταν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, οι οποίες προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον της οικογενείας του νεκρού, ο 25χρονος, ο οποίος είχε τελειώσει τη σχολή του Εμπορικού Ναυτικού, εργαζόταν σε καράβι που έπλεε σε ύδατα κοντά στη Νότια Αφρική.
Χθες, συνάδελφοί του, όταν πήγαν στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσουν ώστε να αναλάβει υπηρεσία, διαπίστωσαν ότι δεν ανέπνεε και πως ήταν νεκρός. Μαθαίνουμε πως η σορός του άτυχου νεαρού, έχει μεταφερθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ, για να εξεταστεί αν ο θάνατός του προήλθε από φυσιολογικά αίτια ή από κάτι άλλο.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της Ποντοκώμης, που δε μπορεί να πιστέψει ακόμη πώς και τι έχει συμβεί. Μάλιστα ως ένδειξη πένθους, ο σύλλογος του χωριού ανέβαλε την  προγραμματισμένη για  τον Ιουνίου συναυλία, που ήταν να πραγματοποιηθεί στην Ποντοκωμη, με τους γνωστούς ερμηνευτές  Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα και Μουζουράκη.


kozan gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου