Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Παράταση δόθηκε για την Τηλεθέρμανση στην Κοζάνη

Την απόφαση να παρέχει τηλεθέρμανση στους καταναλωτές - συνδρομητές έλαβε η ΔΕΥΑ Κοζάνης, εξαιτίας των σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών που θα ισχύσουν για τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στον "Π.Λ." ο διευθυντής της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης Λευτέρης Κυπιρτίδης, σημειώνοντας πως η συμβατική υποχρέωση βάση συμβολαίου μεταξύ της ΔΕΥΑΚ και των καταναλωτών, προβλέπει την παροχή τηλεθέρμανσης μέχρι
τις 15 Μαΐου, κάθε χρόνο.

"Σύμφωνα με τις προβλέψεις αποφασίσαμε να παρέχουμε τηλεθέρμανση στους καταναλωτές μέχρι και τη Δευτέρα 20-5. Από εκεί και πέρα οι καταναλωτές θα ενημερωθούν από τη ΔΕΥΑΚ μέσω ανακοίνωσης για το αν θα υπάρξει άλλη παράταση", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπιρτίδης. Ωστόσο, με βάση τις καιρικές προβλέψεις αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας συνεπώς δεν αναμένεται να χρειαστεί να επιπλέον παράταση.

Σε ένα μήνα περίπου αναμένεται να έρθουν και οι τελευταίοι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί. Ερωτηθείς από τον "Πρωινό Λόγο" ο κ. Κυπιρτίδης σχετικά με τις διακοπές στις οποίες αναγκάστηκε να προχωρήσει εφέτος η επιχείρηση εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών, ο ίδιος απάντησε πως δεν παρουσιάζεται αυξητική τάση σε σχέση με πέρυσι και ότι κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα. "Το θέμα των διακοπών είναι μια υποχρέωσή μας από τον νόμο σε όποιον δεν πληρώνει", προσθέτει ο ίδιος.

Να σημειωθεί πως η ΔΕΥΑΚ έχει στα "σκαριά" δύο μελέτες για επέκταση της τηλεθέρμανσης σε δύο νέες περιοχές τον Κρόκο και στο Δρέπανο. Σε ό,τι αφορά τις νέες συνδέσεις εντός της πόλης της Κοζάνης, όπως προσέθεσε ο ίδιος, πλέον είναι πολύ λίγες οι νέες συνδέσεις.

από τον Πρωινό Λόγο

Προφανώς υπάρχει νέα παράταση.
 Η τηλεθέρμανση εξακολουθεί να λειτουργεί και σήμερα Τετάρτη 21-5-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου