Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πτολεμαΐδα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 52χρονο που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η σύλληψη 52χρονου στην Πτολεμαΐδα, ο οποίος προσέγγιζε με λούτρινα ζωάκια γλυκά ανήλικα κορίτσια και αφού τα επιβίβαζε στο φορτηγό του, ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο 52χρονος συνελήφθη με περιπετειώδη τρόπο στην Πτολεμαΐδα, μετά από καταγγελίες δύο μητέρων για τρεις περιπτώσεις αποπλάνησης, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες δύο περιπτώσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στο φορτηγό του βρέθηκε πλήθος παιδικών παιχνιδιών και ζαχαρωτών.

Εκτός από τον δράστη, συνελήφθησαν και δύο άλλα άτομα, ένας 28χρονος και ένας 30χρονος, που τον έκρυβαν στο σπίτι τους και οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορία για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε στις αρχές η μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος, που ήταν οικογενειακός τους φίλος, ασέλγησε σε βάρος της κόρης της.

Όπως της εκμυστηρεύτηκε το κοριτσάκι, ο 52χρονος το πλησίασε και χαρίζοντάς του κάποια παιδικά παιχνίδια, το επιβίβασε στο φορτηγό και στη συνέχεια ασέγλησε πάνω της.

Λίγο αργότερα στην ασφάλεια Πτολεμαΐδας προσήλθε μία άλλη μητέρα και κατήγγειλα πως το ίδιο άτομο ασέλγησε στα δυο της κορίτσια, ηλικίας 9 και 12 χρόνων. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το Σάββατο, αλλά τα κορίτσια το αποκάλυψαν τη Δευτέρα.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και εντόπισε τον 52χρονο στο σπίτι των φίλων του, όπου αναζήτησε καταφύγιο, όταν έμαθε πως αποκαλύφθηκαν οι ασελγείς πράξεις του. Στη θέα των αστυνομικών αντιστάθηκε και επιχείρησε να διαφύγει για να συλληφθεί τελικά και να οδηγηθεί με βαρύτατες κατηγορίες στον εισαγγελέα.

Στη διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα δύο κορίτσια, 14 και 16 χρόνων, τα οποία έπαιζαν με τους γιους του συλληφθέντα και, όπως είπαν, είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του και των ασελγών πράξεών τους.

Από πληροφορίες προκύπτει ότι ο 52χρονος εντόπιζε τις ανήλικες σε παιδικές χαρές, κοινόχρηστους χώρους ή στο δρόμο και αφού τις πλησίαζε έπιανε κουβέντα μαζί τους και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους. Για να γίνει πιο πιστευτός χάριζε στα κορίτσια λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια και στη συνέχεια τις επιβίβαζε στο φορτηγό του, όπου ασελγούσε σε βάρος τους.

Η έρευνα της ασφάλειας Πτολεμαϊδας συνεχίζεται, προκειμένου να βρεθούν και άλλες ανήλικες που τυχόν έπεσαν θύματά του, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων και δέκα ψηφιακοί δίσκοι, το περιεχόμενο των οποίων μελετάται στα εργαστήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης.



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου