Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Το «μαγαζάκι της προσφοράς» θα υλοποιήσει ο φιλοπρόοδος σύλλογος Κοζάνης


Ο φιλοπρόοδος σύλλογος Κοζάνης σε μια προσπάθειά του να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, είναι πολύ κοντά στο να υλοποιήσει το μαγαζάκι της προσφοράς.
Συγκεκριμένα όπως αναλυτικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
«Αγαπητά μέλη και φίλοι το Συλλόγου, θεωρώντας δεδομένο ότι απευθυνόμαστε σε κοινωνικά ευαίσθητους ανθρώπους θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιδέα αμιγώς κοινωνικού χαρακτήρα που έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην τοπική μας κοινωνία από φορείς της πόλης με σκοπό την αλληλεγγύη, υποστήριξη, ελάφρυνση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση.
Επεξεργαζόμαστε την ιδέα και είμαστε πολύ κοντά στο να υλοποιήσουμε και να λειτουργήσουμε στο Στέκι του Συλλόγου, στον επάνω όροφο (Γεωργίου Αγόρα 6) «Το μαγαζάκι της προσφοράς». Ήδη είμαστε εκεί κάθε Τετάρτη 6 – 9 το απόγευμα.
Ο χώρος αυτός που διαμορφώθηκε με το σεβασμό που του αξίζει, θα γεμίζει με χρήσιμα αντικείμενα που θα προσφέρονται από εσάς, αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, όπως βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, DVD, CD, παιχνίδια κ.α.
Αυτά τα χρηστικά αντικείμενα που θα συγκεντρωθούν και θα εκτεθούν στο «μαγαζάκι» θα μπορεί ο καθένας μας να τα προμηθεύεται αντί ενός συμβολικού ποσού που θα καθορίζεται από την προσωπική αποτίμηση και τη δυνατότητα του καθένα μας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γεμίσουμε τον κουμπαρά της προσφοράς που θα ανοίγει στο τέλος του χρόνου και το ποσό που θα περιέχει θα διατίθεται σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.
Μετά από τη θερμή σας ανταπόκριση στη συλλογή τροφίμων το καλοκαίρι του 2013, είμαστε σίγουροι πως και σ’ αυτή μας την προσπάθεια θα είσαστε θερμοί υποστηρικτές. Περιμένουμε τη γνώμη και τις ιδέες σας για να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
6972 928077   Παπαφωτίου Αναστασία, 6976 613522 Διαμαντοπούλου Γλυκερία,  6945 235966 Παπαγεωργίου Χρυσάνθη.

Σημειώνεται ότι το «Μαγαζάκι της προσφοράς» θα εγκαινιαστεί λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου