Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σκορπιός: Το φαντασμαγορικό πάρτι, οι εκπλήξεις και τα ευτράπελα

Κυνήγι χαμένου θησαυρού, χορός, τραγούδι κι ελληνικό φαγητό ήταν τα συστατικά που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό πάρτι για τα 25α γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό.
Από το πάρτι δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς μία φίλη της οικογένειας τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λευκάδας.

Η βραδιά θύμισε κάτι από τις ένδοξες ημέρες των πάρτι του Ωνάση. Έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, το μικρό νησάκι απέναντι από το Νυδρί της Λευκάδας γέμισε από πλούσιους και διάσημους ανθρώπους που ήρθαν στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το Greek Reporter, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά της συζύγου του. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στις 10 το βράδυ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιόνσε τραγούδησε το «Happy Birthday», ενώ στη συνέχεια διασκέδασε το κοινό με ένα φαντασμαγορικό σόου. Μεταξύ των καλεσμένων και η Σαρλότ Κασιράγκι, αλλά και η Μις Ρωσία 2009.


Οι εορτασμοί ξεκίνησαν στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης και κράτησαν όλη την ημέρα αλλά και τη νύχτα. Οι «rich and famous» καλεσμένοι έφθαναν -ήδη από την Τρίτη κάποιοι, αλλά και από νωρίς το πρωί της Τετάρτης- είτε στο Άκτιο και από εκεί μεταφέρονταν με ελικόπτερο στο νησί είτε απευθείας στον Σκορπιό.

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι. Αργότερα, οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ακτή.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σεργέι Τσερνίτσιν: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της, οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».


Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους μένουν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, το «Seabourn Spirit», μήκους 133 μέτρων και πλάτους 20 μέτρων. Επίσης, στο νησί βρίσκεται και το σκάφος «My Anna» του Ριμπολόβλεφ το οποίο φιλοξενεί την οικογένεια, καθώς και το «Domino» μήκους 41 μέτρων, προς εξυπηρέτηση των πιο λαμπερών προσκεκλημένων. Μία εταιρεία που διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις έχει αναλάβει τη φιλοξενία τους. Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της οικογένειας, «εκ μέρους της Κάτιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία και ακτοφυλακή, καθώς και τις τοπικές αρχές και τους ανθρώπους της Λευκάδας για τη βοήθειά τους στην οργάνωση του πάρτι γενεθλίων».


Ωστόσο, από το λαμπερό event δεν έλειψαν και οι ατυχείς στιγμές, καθώς λίγες ώρες πριν από την έναρξη τραυματίστηκε στο γόνατο η φίλη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Μάλιστα, χρειάστηκε να γίνει και αεροδιακομιδή στο τοπικό νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου της τοποθετήθηκε νάρθηκας.


madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου