Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες για σήμερα Κυριακή 20-7

Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται την Κυριακή τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και στην ανατολική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φθάσουν τα 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 34 βαθμούς, στα δυτικά τους 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 34 και στο Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα έχει η Αττική, παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 5-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγη συννεφιά θα έχει η Θεσσαλονίκη, η οποία θα αυξηθεί και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες ή καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου