Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότεροι από 4 εκπαιδευτικοί στο κύκλωμα παιδοφιλίας

Περισσότεροι από τέσσερις είναι τελικά οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδοφιλίας σύμφωνα με νέες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, ο οποίος πάντως διαβεβαίωσε πως θα τεθούν όλοι εκτός εκπαιδευτικού συστήματος.

Χθες το απόγευμα ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αποκαλύψει ότι μεταξύ των 1000 παιδόφιλων που έχουν εντοπιστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν βρεθεί και τέσσερις εκπαιδευτικοί, με έναν εξ αυτών να εργάζεται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και άλλους τρεις στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια.

Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών, φέρονταν από τις αρχικές τους δηλώσεις να έχουν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους, με τον ίδιο να προαναγγέλλει την θέση τους σε αργία άμεσα.

Στο ίδιο πλαίσιο σήμερα, δήλωσε πως «ακόμα και στον Πάπα να πάνε, θα βρεθούν εκτός εκπαιδευτικού συστήματος», ανεβάζοντας πάντως τον αριθμό των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας σε πάνω από τέσσερις, και χωρίς να δώσει ονόματα.

Ο υπουργός, μάλιστα, ανακοίνωσε την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος σε 600 σχολεία (και σταδιακά σε όλη την Επικράτεια) με το οποίο θα προστατεύονται οι μαθητές από τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλίας.



Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου