Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται από την Κυριακή έως και την Τέταρτη στα ηπειρωτικά οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.

Πιο αναλυτικά:

Την Κυριακή βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ηπειρο, τη Θεσσαλία και πιθανόν για λίγο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο Ιόνιο.

Τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Τρίτη βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία την Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Την Τετάρτη οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες βαθμιαία θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.


nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου