Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πληρότητα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης – Σαφείς αιχμές για τις προσλήψεις, υποσχέσεις για διαφάνεια

Σαφείς αιχμές για τον τρόπο πρόσληψης στα 2μηνα απασχόλησης σε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κοζάνης τις περασμένες περιόδους, άφησε κατά τη σημερινή παρουσίαση των αντιδημάρχων ο κ. Μανώλης Κουτσοσίμος, εντεταλμένος σύμβουλος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Κοζάνης.
 Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσοσίμος εξήγησε πως λόγω του επείγοντος της υπόθεσης προσλήφθηκαν για τους Παιδικούς Σταθμούς άτομα -που σημειωτέον πληρούν τα κριτήρια- από παλιές καταστάσεις του Δήμου κι αυτό γιατί “έπρεπε να λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Πρόνοιας και οι ελλείψεις ήταν αρκετές”, δεσμευόμενος πως οι επόμενες προσλήψεις θα γίνουν “με τους όρους που θέλουμε.
Με αναρτημένη, δημόσια διαφανή διαδικασία-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με αντικειμενικά κριτήρια…” ξεκαθάρισε, τονίζοντας πως αυτό είναι και “η πρόθεση-στοίχημα”.
Ως προς τα της πληρότητας στους 8 Παιδικούς Σταθμούς της Πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης ο κ. Κουτσοσίμος ανέφερε πως “έχουμε μεγάλη πληρότητα,υπάρχουν όμως επειδή είναι εβδομάδες προσαρμογής, πιθανότητα να προκύψουν κάποια κενά. Πρόθεσή μας είναι έγκαιρα να τα διαπιστώσουμε και να ανακοινώσουμε στουυς πολίτες τα κενά και να τα συμπληρώσουν…”, σχολίασε.



ptolemeos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου