Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εκδικάζεται, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση βιασμού τριών ανηλίκων στο Βαθύλακκο Κοζάνης

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κοζάνης πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση η οποία είχε συγκλονίσει πριν από έξι χρόνια το πανελλήνιο και την ευρύτερη περιοχή του Βαθύλακκου Κοζάνης και αφορούσε βιασμό, ασέλγεια και αποπλάνηση τριών ανηλίκων  ηλικίας τότε 8, 9 και 12 ετών.
Ο 27χρονος σήμερα φερόμενος ως δράστης, που θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου, είχε καταδικαστεί πέρυσι με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Γρεβενών σε 20 χρόνια φυλάκιση.
Το δικαστήριο στα Γρεβενά τον είχε κρίνει τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένοχογια αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, παρά φύση ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.
Οι παραπάνω πράξεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν λάβει χώρα στο ίδιο το χωριό του Βαθυλάκου από το 2008 έως το 2010. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο 27χρονος νεαρός είχε οδηγηθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Φελλίου Γρεβενών όπου και κρατείται.
Η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό είχε αναβληθεί τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Ιούνιο φέτος και αναμένεται να εκδικαστεί.


ertopen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου