Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Κοζάνη: Τα παπούτσια στο χέρι σε εποχικό Πυροσβέστη λόγω... έντονου καβγά με συναδέλφους του!

Τη σύμβαση εργασίας για έναν Εποχικό Πυροσβέστη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κατήγγειλε το Πυροσβεστικό Σώμα. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με αφορμή ένα έντονο φραστικό (και όχι μόνο) επεισόδιο που έλαβε χώρα το καλοκαίρι μέσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με πρωταγωνιστή τον εν λόγω Εποχικό Υπάλληλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozaniLife.gr, o συγκεκριμένος υπάλληλος αφού ανέλαβε υπηρεσία υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε φραστικά και χειροδίκησε κατά συναδέλφου του ρίχνοντάς τον στο έδαφος (χωρίς ο δεύτερος να αντιδράσει) και έπειτα διαπληκτίστηκε βρίζοντας και απειλώντας όλους τους συναδέλφους του!

Να σημειώσουμε πως η τελευταία μέρα εργασίας του «απείθαρχου» υπαλλήλου ήταν την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου.

2 σχόλια:

  1. Παρακαλούμε, σχετικά με πληροφορίες που λαμβάνετε εκτός της Ομοσπονδίας μας, να απευθύνεστε στους υπευθύνους της πληροφόρησης αυτής, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη για την επιβεβαίωσή τους, ώστε να αποκτάται με αυτόν το τρόπο ιδίοις όμμασιν εικόνα για την αξιοπιστία τους σαν άτομα γενικότερα .
    Ο πανικός και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που δημοσιεύονται αναληθείς, ανακριβείς, μη έγκυρες ή ελλιπείς πληροφορίες, δεν είναι καλός σύμμαχος και σύμβουλος και πολλές φορές οδηγεί σε λάθος δρόμους και εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια πονάει φίλοι....αλλά όπως και να την πεις, με τρόπο ή αγενώς.... κεκαλυμμένα ή όχι, πάλι αλήθεια είναι.
    Ο άνθρωπος απολύθηκε, αυτή είναι η ουσία, Και καλά έκαναν και μας ενημέρωσαν εδώ και γενικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή