Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αποχώρηση με... αιχμές του Θεόφιλου Παπαδόπουλου από το συνδυασμό του Θεόδωρου Καρυπίδη

Στην πολιτική καθημερινότητα αυτό που σε προσδιορίζει είναι η συνέπεια και η συνέχεια με βάση τις σταθερές σου και κύρια το αξιακό σου περιβάλλον, τις αρχές σου. Όταν αυτά δεν τα έχεις, δεν είσαι πολιτικό πρόσωπο. Είσαι κατεστημένο και καλύτερα είσαι «μια από τα ίδια». Είσαι της λογικής «δώσε και σε μένα μπάρμπα».

Εδώ και τρεισήμισι χρόνια – τόσο κράτησε αυτός ο κύκλος – πορεύτηκα σε μία διαδρομή Πολιτική – Κοινωνική – Ανθρωπιστική και Δημοσιογραφική που είχε από όλα, είχε τα πάντα θα τολμούσα να πω.

Αποκορύφωμα αυτής της διαδρομής η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, που το αποτέλεσμα της έφερε τις μεγάλες ανατροπές που θέλησε η κοινωνία. Μένει να δούμε την συνέπεια των νεοεκλεγέντων!!! Που δεν την βλέπω. Είμαι μάλλον πολύ σίγουρος.

Ο κύκλος, το ταξίδι όπως συνήθως σε όλα μας έχει μια αρχή και ένα τέλος, σήμερα λοιπόν έφθασε στο τέλος του. Σήμερα έπεσε η αυλαία αυτού του κύκλου.

Αυτό απαιτεί η πολιτική μου παιδεία.

Η συνέχιση παραμονής σε αυτόν τον κύκλο θα είχε μόνο αρνητικά γιατί κάποιοι μερίμνησαν να ξαναζωντανέψουν «τα πολιτικά λείψανα» και να τα καταστήσουν ξανά πρωταγωνιστές δυστυχώς με την ανοχή του Επικεφαλής. Άραγε αυτό το χρονοντούλαπο της ιστορίας, που εκεί θα είχαν «κλειστεί ερμητικά τα ποιο πάνω πολιτικά λ....».Τι έγινε, τόσο γρήγορα ξεχάστηκε;

Σε αυτό το «μακάβριο» πολιτικό περιβάλλον δεν έχω καμία θέση. Ο δικός μου ο δρόμος είναι αυτός της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Φίλες και Φίλοι

Σε αυτό το ταξίδι πορευτήκαμε μαζί για τρεισήμισι χρόνια. Ζήσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές αλλά ποτέ μας δεν κάναμε εκπτώσεις. Πορευτήκαμε με γνώμονα το συμφέρων της κοινωνίας. Ανακτήσαμε την έννοια του ΠΟΛΙΤΗ. Δώσαμε πολλές μάχες και βγήκαμε νικητές.

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήταν πρωταγωνιστής και θα συνεχίσει να είναι. Αυτήν την φορά όμως από μία άλλη αφετηρία με το Ηθικό και Αξιακό περιβάλλον που υπηρετούμε διαχρονικά.

Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.



Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου