Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τρίτος ανακριτής στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου

Αφού πέρασαν δυο ανακριτές από την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαλεύκανση της υπόθεσης, νέα δεδομένα έρχονται να περιπλέξουν κι άλλο την εξέλιξη των ερευνών.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, πλέον η υπόθεση αλλάζει χέρια και ανατίθεται σε τρίτο ανακριτή!!!

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει νέες καθυστερήσεις προκειμένου να ενημερωθεί ο τρίτος στη σειρά ανακριτής που ερευνά το φάκελο της δολοφονίας του Κωστή!

Με τον μέχρι σήμερα χειρισμό να έχει απογοητεύσει και θυμώσει συνάμα την τοπική κοινωνία της Σιάτιστας, αλλά και το πανελλήνιο που έχει παρακολουθήσει τις έρευνες μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», μοναδική ελπίδα είναι ο νέος ανακριτής να ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση και με βάση τα στοιχεία να ασκήσει διώξεις σε αυτούς που η έρευνα θα υποδείξει ως αυτουργούς του εγκλήματος!

Ταυτόχρονα προκειμένου η υπόθεση να συνεχίσει να απασχολεί τις αρχές μέχρι την διαλεύκανση της, μια ομάδα ανθρώπων που υποστηρίζει την έρευνα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ποδοσφαιρικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Κωστή με αντιμέτωπες τις ομάδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Μακεδονικού Σιάτιστας!



sierafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου