Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αυτός ο άνθρωπος σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Είναι ήρωας για τους Αμερικανούς, είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη και έδωσε τη χαριστική βολή στον Οσάμα Μπιν Λάντεν που κατά τις ΗΠΑ σχεδίασε την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους
Πρόκειται για τον βατραχάνθρωπο Ρομπ Ονιλ που ανήκε στην περιβόητη “team six” την ομάδα που εκτέλεσε την αποστολή κατά του αρχηγού της Αλ Κάιντα στο κρησφύγετό του στο Πακιστάν και που ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Το πρόσωπο του Ρομπ Ονίλ αποκαλύφθηκε μετά από συνέντευξή του στο πρακτορείο Φοξ των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την βρετανική DailyMail πρόκειται για τον απόστρατο μετά από 16 χρόνια υπηρεσίας καταδρομέα που πλέον έχει σοβαρά προβλήματα με την ασφάλισή του και πήρε απόφαση να μιλήσει εξοργίζοντας το αμερικανικό πεντάγωνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αμερικανοί άφησαν να διαρρεύσουν ελάχιστες επιλεγμένες πληροφορίες στον Τύπο για την επιχείρηση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, ενώ η προσπάθεια συγκάλυψης φάνηκε από την πρώτη στιγμή της επιχείρησης όταν οι καταδρομείς των ΗΠΑ κατέστρεψαν ακόμη και ένα από τα ελικόπτερά τους που αντιμετώπισε πρόβλημα ώστε να μην αποκαλυφθεί η τεχνολογία με την οποία ήταν εξοπλισμένο.

Ο 38χρονος πλέον Ρομπ Ονίλ από την Μοντάνα των ΗΠΑ είναι ένα από τα πλέον παρασημοφορημένα μένα των SEALS του αμερικανικού ναυτικού, όμως πλέον και μετά τις αποκαλύψεις του μάλλον μπαίνει στον πάγο...




 DailyMail-newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου