Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις τον Δεκέμβριο για μόνιμες θέσεις πτυχιούχων σε υπουργεία

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμων με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε τρία υπουργεία.
Την Εθνική Βιβλιοθήκη, τα καταστήματα κράτησης και νοσοκομεία του Κορυδαλλού του υπουργείου Δικαιοσύνης και το 424 ΓΣΝΕ θα στελεχώσουν οι 79 επιτυχόντες του διαγωνισμού που διεξάγει το ΑΣΕΠ (προκήρυξη 4Κ/2014, ΦΕΚ 15/06.11.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για μόνιμο προσωπικό.

Πέραν των απαραίτητων τίτλων σπουδών που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι, κριτήριο κατάταξης αποτελεί και η επαγγελματική εμπειρία, η οποία ζητείται σε 72 από το σύνολο των θέσεων και, ειδικότερα, σε 59 θέσεις ΠΕ, δώδεκα ΤΕ και στη θέση ΔΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν 65 πτυχιούχοι πανεπιστημίου, 13 πτυχιούχοι ΤΕΙ και ένας απόφοιτος λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις ειδικότητες:

• ΠΕ Παθολογίας, 21 θέσεις,

• ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων, 14 θέσεις, και

• ΠΕ Ψυχιατρικής, έντεκα θέσεις.

Εξι θέσεις αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων, από τρεις στις ειδικότητες ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΠΕ Φιλοσοφικών Σχολών και ΤΕ Συντηρητών Εργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων, και από δύο θέσεις στις ειδικότητες ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Συντηρητών Εργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων και ΠΕ Ακτινοφυσικής. Επίσης, θα προσληφθούν ένας πτυχιούχος ΠΕ Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, ένας Αρχειονόμος ΠΕ, ένας Ιστορικός ΠΕ, ένας Ακτινολόγος ΠΕ, ένας Γυναικολόγος ΠΕ, ένας Καρδιολόγος ΠΕ, ένας Ορθοπεδικός ΠΕ, ένας Ακτινολόγος ΤΕ και ένας Οδηγός ΔΕ.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ η υπογεγραμμένη και εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή έως τις 15 Δεκεμβρίου στο ΑΣΕΠ.

Η διεύθυνση στην οποία υποβάλλονται αιτήσεις για τους διαγωνισμούς είναι η εξής: ΑΣΕΠ, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα, με την ένδειξη της προκήρυξης για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος.





sknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου