Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Διαφημίσεις ( και σλόγκαν ) που άφησαν εποχή !

Η διαχρονικότητα των διαφημίσεων ορίζεται από ένα επιτυχημένο σλόγκαν. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται σε ευρηματικές ιδέες, που το νόημα τους αποδίδεται μέσα σε λίγες λέξεις, απλές και κατανοητές. Η συνταγή ολοκληρώνεται, όταν το σλόγκαν έχει πια, εισχωρήσει στις καθημερινές συζητήσεις των ανθρώπων. Πιστό παράδειγμα, το "Μεταξύ μας, Metaxa", το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα, από παρέες που θέλουν να κρατήσουν ένα μυστικό.

Tι είναι οι off shore εταιρείες: πώς λειτουργούν, ποιους εξυπηρετούν

Τις ακούμε συχνά τις τελευταίες ημέρες των αποκαλύψεων για τις μίζες στους εξοπλισμούς. Απαραίτητο “εργαλείο” όσων πήραν μαύρο χρήμα.
Τι είναι οι off shore εταιρείες;
 Πως λειτουργούν,τι και ποιους εξυπηρετούν;

Στο εδώλιο οι απαγωγείς του Μάριου Παπαγεωργίου

Στη Νέα Πέραμο ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. νέα στοιχεία για τα ίχνη του νεαρού οπτομέτρη που δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στις 3 Φεβρουαρίου εννέα άτομα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Β' Μεικτού Κακουργιοδικείου της Αθήνας για την απαγωγή και την εξαφάνιση του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012 στη Νέα Σμύρνη.

Η σχολική τσάντα επιβαρύνει την υγεία των μαθητών

Το βάρος της σχολικής τσάντας έφεραν με ερώτησή τους στη Βουλή οι βουλευτές ΚΚΕ κύριοι Παφίλης, Γκιόκας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούλης.  Όπως αναφέρουν στην ερώτησή τους προς το Υπουργείο Παιδείας  υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία στους γονείς για την επιβάρυνση της υγείας των παιδιών από τη συνεχόμενη αύξηση του βάρους της σχολικής τσάντας και του φορτίου που σηκώνουν καθημερινά οι μαθητές από και προς το σχολείο.

Mίκαελ Σουμάχερ: τι είναι αφύσικο στην περίπτωση του

Ο 45χρονος Γερμανός πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου.
Σήμερα o Μίκαελ Σουμάχερ μπαίνει στην 21η μέρα που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και δεν υπάρχει πληροφόρηση από το ιατρικό τημ που έχει αναλάβει την αποθεραπεία του.
Έτσι η ανησυχία και οι εικασίες γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει μεγαλώνουν.

Αλλού είναι τα πτυχία και αλλού οι δουλειές: Ερευνα για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα

«Εκπαιδευτικοί και εργοδότες στην Ελλάδα ζουν σε... διαφορετικούς πλανήτες», επισημαίνει διεθνής έρευνα της εταιρείας συμβούλων McKinsey, καθώς οι δεξιότητες των πανεπιστημιακών αποφοίτων αποκλίνουν από τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, γεγονός που αποτελεί και μια από τις βασικές αιτίες που έξι στους δέκα νέους στη χώρα μας είναι άνεργοι.

Ποια τα πρώτα ονόματα για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια ξεκίνησε. Μπορεί να θέλουμε περίπου ένα χρόνο για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά θυμίζοντας την περίοδο του 2009, ωστόσο τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι.

6 αποξηραμένα φρούτα που τρώμε χωρίς ενοχές!

Ψάχνετε τρόπο να αντικαταστήσετε τις επεξεργασμένες τροφές
 με ζάχαρη με κάτι πιο επωφελές και υγιεινό για τον οργανισμό
 και παράλληλα νόστιμο;
Η λύση βρίσκεται στα αποξηραμένα φρούτα, που  είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φλαβονοειδή
 και καροτενοειδή.

Όλες οι αλλαγές στις πανελλαδικές

Μειώνονται οι ευκαιρίες που θα έχουν οι τελειόφοιτοι του Λυκείου για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς με τις νέες αλλαγές στο σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων, θα μπορούν να κατοχυρώσουν τη βαθμολογία τους μόνο για ένα χρόνο.

«Bάζουν χέρι» στα ρολόγια της ΔΕΗ

Παρά το χαράτσι της ΔΕΗ, οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπους να μην επιβαρύνονται και πολλές φορές δεν το κάνουν νόμιμα.

«Σαφάρι» ελέγχων φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ και στο νομό Ηλείας για τον εντοπισμό καταναλωτών που χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, προκειμένου να μην καταγράφουν τα ρολόγια τους τα πραγματικά στοιχεία κατανάλωσης ρεύματος.