Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η πλήξη... ενισχύει την δημιουργικότητα

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενήργησε η Ανώτερη Λέκτορας Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου University of Central Lancashire Dr Sandi Mann, η πλήξη που κάποιες στιγμές όλοι αισθανόμαστε μπορεί τελικά να λειτουργεί προς όφελος μας.

Οι 9 συνήθειες των ευτυχισμένων ανθρώπων

Οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν καλύτερη υγεία, δεν αγχώνονται και βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Θέλεις να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς; Δες ποιες είναι οι 9 συνήθειές τους και προσπάθησε να τις υιοθετήσεις και εσύ..

Πότε μπορούν οι δάσκαλοι να διδάξουν μαθήματα άλλων ειδικοτήτων

Τα μαθήματα της Φυσικής Αγωγής, της Μουσικής, καθώς και της Θεατρικής Αγωγής, μπορούν υπό προϋποθέσεις να διδάξουν οι δάσκαλοι στα δημοτικά σχολεία.
Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας.

CareerCast: Τα καλύτερα επαγγέλματα του 2014

Επαγγέλματα όπως αυτό του μαθηματικού, του στατιστικολόγου και του ασφαλιστικού εμπειρογνώμονα συγκαταλέγονται στα κορυφαία επαγγέλματα στην Αμερική σήμερα, σύμφωνα με το CareerCast, μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα για θέματα καριέρας που μόλις εξέδωσε την 26η ετήσια Έκθεση Αποτίμησης Επαγγελμάτων.

Άουσβιτς: Το στρατόπεδο που απέδειξε ότι "ο άνθρωπος είναι το πιο άγριο ζώο"

Το πιο άγριο ζώο είναι ο άνθρωπος...
Βλέποντας τις εικόνες από το Άουσβιτς δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις.Γιατί την "ιδεολογία" του Άουσβιτς άνθρωποι την δημιούργησαν ,άνθρωποι τη στήριξαν και την υπηρέτησαν με πάθος και πίστη.Και ψήφο.

Απεργία στα δημόσια νοσοκομεία την Τετάρτη

Σε πανελλλαδική απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόισια νοσοκομεία της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Ιουνίου.
Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου (5 μμ), σύσκεψη συντονισμού και με άλλους κλάδους εργαζομένων στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας".

ΕΚΤ: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με δημοσιονομικά κενά

Την προειδοποίηση ότι η Ελλάδα θα έλθει αντιμέτωπη με δημοσιονομικά κενά τα επόμενα έτη και ενδεχομένως να πρέπει
 να παρατείνει λήγοντα μέτρα για να τα καλύψει εκφράζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο μηνιαίο οικονομικό της δελτίο (Monthly Bulletin -June).