Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η λέσχη Bilderberg πίσω από τον ιό Έμπολα

Πολλοί αναρωτιούνται, τι άραγε να συζητούν οι “εκλεκτοί” των διαφόρων λεσχών πίσω από τις κλειστές πόρτες; 
Τι άλλο υπάρχει στην ατζέντα τους και πόσοι ακόμα υπάρχουν στη λίστα τους πέραν των επισήμων ανακοινώσεων; 
Φέτος, επίτιμος και incognito καλεσμένος της Bilderberg 2014 ήταν… ο ιός Έμπολα! Σύμφωνα με την ανακοινωθείσα λίστα καλεσμένων της Λέσχης Bilderberg, στη φετινή συνάντηση που έγινε αρχές Ιουνίου συμμετείχαν για πρώτη φορά και άτομα που αυτή τη στιγμή συνδέονται μεταξύ τους με μια λέξη: Έμπολα.

Πώς ο αριθμός του κινητού σας δείχνει την ηλικία σας. Κάντε το τεστ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πώς μέσω του αριθμού του κινητού σας και με λίγες γνώσεις… μαθηματικών μπορείτε να βρείτε ακριβώς την ηλικία σας.
Το παρακάτω τέστ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με απλές πράξεις θα δείτε ότι με τη βοήθεια του αριθμού του κινητού σας, στο τέλος θα βγεί η πραγματική σας ηλικία.

Γυναίκες καλούνται στο στρατό προαιρετικά! Σχέδιο ΓΕΕΘΑ

Πρόταση που φέρνει τα πάνω κάτω στην θητεία επεξεργάζεται το ΓΕΕΘΑ, η οποία προβλέπει προαιρετική στράτευση γυναικών και υποχρεωτική στράτευση στα 18 για τους άνδρες.
Η πρόταση έχει τεθεί στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ η οποία βέβαια σε μία εβδομάδα αποχωρεί και ο διάδοχος Αβραμόπουλου θα είναι αυτός που θα πρέπει να πάρει την απόφαση έγκρισης ή απόρριψής της.

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας

Μετά την ικανοποιητική χιονόπτωση  ανοίγει για  Κυριακή 26/10/2014 , Δευτέρα 27/10 και Τρίτη 28/10 το Χ.Κ. Βασιλίτσας
με τους δύο εναέριους Φίλιππο και Μ. Αλέξανδρο.

8 συλλήψεις σε κατάστημα της Κοζάνης για πόκερ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης,
συνέλαβαν χθες το πρωί 8 άτομα, από 21 έως 60 χρονών
για διενέργεια τυχερών παιγνίων.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε ότι αυτός από κοινού με τους άλλους εφτά συλληφθέντες διενεργούσαν το τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ», μετατρέποντας το χώρο σε καζίνο.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για δύο κτηνοτρόφους σε ορεινή περιοχή του Γράμμου - Έμειναν αποκλεισμένοι λόγω της χιονόπτωσης

Το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς απεγκλωβίστηκαν δυο ημεδαποί κτηνοτρόφοι ηλικίας 48 και 22 ετών, οι οποίοι παρέμειναν αποκλεισμένοι λόγω της χιονόπτωσης σε ορεινή περιοχή του όρους Γράμμου Καστοριάς.

Τα νεα αεροπορικά δρομολόγια για Κοζάνη

Tο πρόγραμμα πτήσεων από 26-10-2014 μέχρι 28-03-2015.

Σε ποια σημεία του ορεινού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: