Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

189.000 ευρώ για τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά - Αναλυτικά ο προϋπολογισμός εξόδων

Από τον ΟΑΠΝ, ζητήθηκαν οικονομικές προσφορές με ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Λόγω πίεσης χρόνου δεν έγινε διακήρυξη διαγωνισμού αλλά προσκλήθηκαν να δηλώσουν ιδιώτες-επαγγελματίες το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη συγκεκριμένων εργασιών που αφορούν στη διοργάνωση της Αποκριάς 2015 .

Επίσης, η δημοσίευση της ανακοίνωσης για την εκδήλωση ενδιαφέροντος επαναλήφθηκε και παρατάθηκε ο χρόνος κατάθεσης οικονομικών προσφορών ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό και να δηλώσουν ενδιαφέρον περισσότεροι επαγγελματίες.

Αναλύει ότι :

1. Κριτήριο για την συνεργασία στα παρακάτω είναι η πιο συμφέρουσα τιμή για τον Ο.Α.Π.Ν.

2. Σε περίπτωση αδυναμίας συνεργασίας με τον μειοδότη, ο Ο.Α.Π.Ν προχωρά στην αμέσως επόμενη οικονομικότερη προσφορά για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Συγκεκριμένα ενημερώνει ότι οι οικονομικότερες προσφορές, όπως αυτές αναφέρονται και αναλύθηκαν με το σχετικό πρακτικό είναι οι εξής :

- Γενικός στολισμός πόλης Κοζάνης, φωτισμός και ηλεκτρολογική υποστήριξη των φανών της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015 – Μειοδότης : Θ.& Ν. ΤΙΑΚΑΣ ΟΕ

 -Συντήρηση και στήσιμο κερασταριών και οντάδων καθώς και ξεστήσιμο - αποσυναρμολόγηση και αποθήκευσή τους μετά το πέρας των εκδηλώσεων της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015– Μειοδότης : ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ (Ευθ. Σκετόπουλο και Κων/νο Πασχαλίδη)

 -Κατασκευή αρμάτων για την παρέλαση της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015– Μειοδότης : Π.Πλιάτσιος Κατασκευή εξαρτημάτων για το διάκοσμο της πόλης και την κατασκευή παιχνιδιών Sourd Games– Μειοδότης : Καραλάζου Β.

 -Ηχητική κάλυψη παρέλασης της Κοζανίτικης Αποκριάς 2015, ηχητική κάλυψη του πάρτι νεολαίας και και ηχητική κάλυψη του μουσικοχορευτικού προγράμματος εξέδρας :
1. Μειοδότης Ηχητικής κάλυψης παρέλασης - LUCAS SOUND
2. Μειοδότης Ηχητικής κάλυψης πάρτι νεολαίας – ΓΚΛΟΥΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. Μειοδότης ηχητικής κάλυψης του μουσικοχορευτικού προγράμματος εξέδρας - ΝΕΡΑΝΤΖΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Επισημαίνεται στο Δ.Σ. για την εργασία «Συντήρηση και στήσιμο κερασταριών και οντάδων καθώς και ξεστήσιμο-αποσυναρμολόγηση και αποθήκευσή τους» ότι : οι δύο προσφορές που κατατέθηκαν έχουν ακριβώς το ίδιο οικονομικό ποσό με σημείωση στη προσφορά του κ.Ευθ.Σκετόπουλου σχετικά με την πληρωμή του ποσού σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, προϋπόθεση για την οποία δεν μπορεί να δεσμευτεί ο ΟΑΠΝ.

Έγκριση δέσμευσης πίστωσης συνολικού ύψους εκατόν ογδόντα εννιά χιλιάδες Ευρώ (189.000,00 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων των παρακάτω KAE του οικονομικού έτους 2015 για την ΕΞΟ∆Α ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015.

Αναλυτικά:

Λοιπές αμοιβές λοιπών ελευθέρων επαγγελμάτων (ΑΠΟΚΡΙΑ): 25.000,00

Ενοίκια (ηχητικά και λοιπού εξοπλισμού) ΑΠΟΚΡΙΑ: 17.000,00

Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων (ΑΠΟΚΡΙΑ): 20.000,00

Έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων , Φανοί,κλπ εκδηλ.(ΑΠΟΚΡΙΑ): 50.000,00

Έξοδα λοιπών παρεμφερών εκδηλώσεων ,Άρματα, Στολές, Οντάδες (ΑΠΟΚΡΙΑ): 59.000,00

Λοιπές δαπάνες γενικής φύσεως ,Άρματα, Στολές, Οντάδες ( ΑΠΟΚΡΙΑ ): 9.000,00

Λοιπές προμήθειες αναλωσίμων (ΑΠΟΚΡΙΑ) 9.000,00

Σύνολο: 189.000,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου