Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννενα: Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε

Υπό τον συντονισμό της Αστυνομικής Διιεύθυνσης Ιωαννίνων,συνεχίζονται οι  έρευνες για τον εντοπισμό  του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων,που έχει εξαφανιστεί.

Ο 20 χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης ,από τους Αρμένους Ρεθύμνου, εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Γιάννενα,όπου σπουδάζει στην σχολη Γαλακτοκομίας του ΤΕΙ.

Ο φοιτητής όταν εξαφανίστηκε φέρεται να φορούσε  μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον εξαφανισμένο νεαρό, αφού στο δωμάτιό του στη Γαλακτοκομική Σχολή, βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Με τον εφιάλτη να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες, οι γονείς του νεαρού περιμένουν με λαχτάρα από ώρα σε ώρα να δώσει ένα σημάδι ζωής το παιδί τους, ελπίζοντας ότι η πολύωρη εξαφάνισή του δεν κρύβει κάτι κακό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά ότι πρόκειται απλώς για μια νεανική απερισκεψία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε στα Γιάννενα, φοιτητής ή φίλος του που γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει την αστυνομία.



ipaideia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου