Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει διαγωνισμό ύψους 35.000 ευρώ για την Κοινωνική ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας

Παραμένει ανοιχτό το θέμα της απευθείας ανάθεσης 100.000 ευρώ για την καταγραφή των απόρων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Υπηρεσίες Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το Σχεδιασμό της Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Κοινωνική Ένταξη και την Καταπολέμηση της Φτώχειας», εξέδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ανώτατος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ (35.000,00) € μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Συνεχίζει να προβληματίζει όμως η απόφαση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη για τη συνεργασία σε πολλά επίπεδα με το μελετητικό γραφείο του πρώην βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη και ειδικά με την ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης του προγράμματος των απόρων με το ποσό των 24.600 ευρώ για κάθε περιφερειακή ενότητα. Ο κ. Αμοιρίδης παρουσιάζεται σε πολλές συναντήσεις ως τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας έχοντας πάρει πακέτο προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με τη «φτώχεια». Σε κάθε περίπτωση 100.000 ευρώ για τη μελέτη του προγράμματος φαντάζουν πολλά ειδικά όταν το δύσκολο κομμάτι της καταγραφής επωμίζονται οι δήμοι. Με την περιφέρεια να θέλει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και τους δήμους να αγκομαχούν δίνοντας τα στοιχεία.




prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου