Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ένοχος για εξύβριση ο 57χρονος με 6 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή - Δηλώσεις της καταγγέλουσας γιατρού του Νοσοκομείου Κοζάνης και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σ. Γιαννακίδη

Ένοχος κρίθηκε ο 57χρονος κατηγορούμενος με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης με ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή με την κατηγορία της εξύβρισης στο πρόσωπο της γιατρού Solace Akpevwe Godwin. Ο 57χρονος συνταξιούχος, πρώην διευθυντής Αγροτικής Τράπεζας, θα ασκήσει έφεση.

Τι ειπώθηκε στο Δικαστήριο

Σε ένα κατάμεστο από δημοσιογράφους (!) Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η δίκη της υπόθεσης εξύβρισης της ιατρού του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Solace Akpevwe Godwin από 57χρονο ασθενή.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, να αναφέρουμε πως η γιατρός του Νοσοκομείου περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ, έκανε λόγο για φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον ασθενή περί "Χίτλερ και σαπουνιών" και παραδέχτηκε πως εξύβρισε κι εκείνη τον ασθενή μόλις άκουσε τα ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπό της. Η μάρτυρας που βρισκόταν εκεί επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της.

Από την άλλη πλευρά ο 57χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν εκτός εαυτού, σε άθλια κατάσταση και πως καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί επικρατούσε ένταση αλλά και φόβος. Επίσης δήλωσε πως δε θυμόταν τίποτα και μάλιστα η σύζυγός του του είπε στη συνέχεια πως επιτέθηκε φραστικά και στην ίδια, πράγμα που δείχνει την πλήρη σύγχυση που βρισκόταν. Τέλος, πριν την απόφαση του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος ζήτησε δημόσια συγνώμη από τη γιατρό και την ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες της.

Δείτε τις δηλώσεις της καταγγέλουσας γιατρού Solace Akpevwe Godwin του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας Σταύρου Γιαννακίδη





kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου