Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης κάλυψε σε πρώτες βοήθειες τις εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριάς

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Κοζάνης, το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κάλυψε σε πρώτες βοήθειες τις εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριάς.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 20/02/2015 στα Sourd Games όπου πάνω από χίλια παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και πολλοί επισκέπτες ξεχύθηκαν στο κέντρο της Κοζάνης και πήραν μέρος σε ένα ξέφρενο μπαράζ παιχνιδιών, μέλη της Ομάδας ήταν διασκορπισμένα σε όλο το κέντρο και σε άμεση επικοινωνία με το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. που ήταν παρκαρισμένο κοντά.

Το Σάββατο, 21/02/2015 στο πάρτι νεολαίας στον κεντρικό πεζόδρομο Κοζάνης, αρκετές χιλιάδες νέων και όχι μόνο, διασκέδασαν μέχρι αργά τη νύχτα. Η Ομάδα ήταν εκεί με γιατρό μέλος της σε εξοπλισμένη βάση κάτω απ'το Καμπαναριό και με αρκετά κλιμάκια με φορητά φαρμακεία σε κομβικά σημεία μέσα στον κόσμο που διασκέδαζε.

Τέλος την Κυριακή, 22/02/15 στην Κεντρική Παρέλαση των Καρναβαλιστών και των Αρμάτων, σε άμεση συνεργασία με τους συλλόγους ραδιοερασιτεχνών, με βάση στο Δημαρχείο και την παρουσία γιατρού μέλους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και κλιμάκια με φορητά φαρμακεία σε όλο το μήκος της οδού Παύλου Μελά.

Τέλος Καλό, Όλα Καλά

Και του Χρόνου με υγεία


Για το Παράρτημα Ν. Κοζάνης
Ο υπεύθυνος Τύπου και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.
Σάκης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου