Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η «ντιζέζ» Σάσα Μπάστα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης-Αφρούρητο το πάρτυ νεολαίας

Ο διαπληκτισμός της προέδρου του ΟΑΠΝ Φάνης Φτάκα με τους διοργανωτές του φετινού πάρτυ νεολαίας 2015 για τη συμμετοχή ή όχι της Σάσα Μπάστα σε αυτό έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.
Η συζήτηση στα γραφεία του Οργανισμού με τους δύο διοργανωτές Χρήστο Παρχαρίδη και Γιώργο Φασίδη δεν κατέληξε πουθενά και το θέμα μπήκε ως έκτακτο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Η πρόεδρος του Οργανισμού δεν επιθυμεί την παρουσία της Σάσα Μπάστα στο πάρτυ, το οποίο χρηματοδοτείται από τον ΟΑΠΝ, μιας και δεν συνάδει με τα «ήθη και έθιμα» της κοζανίτικης αποκριάς . Να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα 2.300 ευρώ που δίνονται αφορούν την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και όχι την πληρωμή καλλιτεχνών. Υπάρχουν χορηγοί για τα υπόλοιπα έξοδα. Η Σάσα Μπάστα συμπεριλαμβανόταν στο φετινό πρόγραμμα, αλλά με απόφαση του Δ.Σ. αποσύρθηκε η εμφάνισή της. Συγκεκριμένα κατέβηκε από την ιστοσελίδα του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Κοζάνης το όνομά της, όπως μπορείτε να δείτε:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης φέρνει το μεγαλύτερο party της κοζανίτικης αποκριάς!

Warm up dj SteveD !!!!
Guest Dj Valentino +
Dj Kambi (Producer of sfera mix) +
Nigma&Τηλέμαχος Ζεης!!!!!!!!!!!!!!
CU thereeeee!!!!!»

Παρότι οι δύο διοργανωτές δήλωσαν στο Δ.Σ. ότι δεν περιλαμβανόταν το όνομα της Σάσα Μπάστα στο φετινό πρόγραμμα, το είχαν ήδη αναρτήσει στην ιστοσελίδα στο facebook και μετά το Δ.Σ. το κατέβασαν. Βέβαια η πρόσκληση της Σάσα Μπάστα σε καφέ-bar της πόλης την ίδια μέρα καθόλου δεν θα εμποδίσουν το κορίτσι που ξέρει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας να ανέβει στην εξέδρα μπροστά σε 10.000 νέους και νέες.

Οι εκφράσεις της προέδρου του Οργανισμού για τη δημοφιλή «ντιζέζ» Σάσα Μπάστα εξόργισαν τους διοργανωτές , οι οποίοι την κατήγγελλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί δημιουργήθηκε ένα μπάχαλο. Μετά τις δηλώσεις της Φάνης Φτάκα «Εγώ δεν πληρώνω άμα έρθει αυτή» πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα.

«Κάποιοι ενοχλούνται με το πάρτυ νεολαίας», δήλωσε στον Π.Λ. ο Χρήστος Παρχαρίδης. «Είμαστε εθελοντές» ανέφερε ο Γιώργος Φασίδης. Από το πάρτυ νεολαίας ωφελούνται οι επιχειρηματίες, εμείς δεν πληρωνόμαστε.»Μομφή για την ασφάλεια της εκδήλωσης και την άρνηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να τους περιφρουρήσει έθεσαν οι δυο τους, όταν οι διασώστες και το ΕΚΑΒ είναι ήδη διαθέσιμοι.

Σύγκρουση υπήρχε και για τον τόπο διεξαγωγής του πάρτυ με την πρόεδρο να προτείνει την εξέδρα για περισσότερη ασφάλεια και τους δυο να επιμένουν στα παλιά λημέρια. Θέμα θέτει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης για την προσωρινή έδρα τους στο ΕΛΚΕΠΑ , την ίδια ώρα που για τους αιμοδότες δόθηκε δημοτικός χώρος, όπως ισχυρίζονται οι δυο τους.

Κρατά καλά το θέμα της Σάσα Μπάστα, αλλά περισσότερο αξίζει να αποφασίσουν οι εμπλεκόμενοι για την εικόνα της κοζανίτικης αποκριάς. Αν δεν ταιριάζουν κάποιες εκδηλώσεις με το επιθυμητό ήθος της, ας αποσυρθούν. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται.




prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου