Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Χωρίς τέλος το θρίλερ της Βούλας

Στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, κοντά στο Βραχάτι, βρέθηκε ο γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε άγρια στη Βούλα την περασμένη Παρασκευή. Ο 25χρονος είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Παρασκευής και αναζητούνταν από τις Αρχές, ενώ το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί στη Νεμέα.

Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες στις 2.30 το μεσημέρι, να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση και ξυπόλητος στο χωριό της ορεινής Κορινθίας. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Οι επικεφαλής των ερευνών εκτιμούν πως ο νεαρός είναι πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της δολοφονίας της μητέρας του.

Το έγκλημα

Την άτυχη γυναίκα είχε βρει ο σύζυγός της, στο υπόγειο του σπιτιού τους, άγρια δολοφονημένη με 33 μαχαιριές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε επιχειρήσει να κάψει τη σορό της γυναίκας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας τον χώρο, διαπίστωσαν ότι ο δολοφόνος έχει προσπαθήσει ανεπιτυχώς να «σβήσει» τα ίχνη του.

Από την έρευνα δεν είχαν προκύψει ίχνη παραβίασης παραθύρων ή πόρτας και δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας. Το έγκλημα είχε γίνει πρωινές ώρες της Παρασκευής και ο δράστης είχε επιτεθεί στην εκπαιδευτικό σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού και στη συνέχεια μετακίνησε το πτώμα στο υπόγειο.



madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου