Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Συγκλονίζει το μήνυμα του Ζουγανέλη στον Βαγγέλη: "Σου ζήτω συγνώμη για ότι δεν έκανα για σένα..."

O Γιάννης Ζουγανέλης συγκλονισμένο από τον τραγικό τέλος του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη μέσω Facebook ζητάει ταπεινά συγγνώμη από τον φοιτητή, ενώ παράλληλα παραδέχεται πως και εκείνος υπήρξε θύμα bullying εξαιτίας των κωφάλαλων γονιών του!

«Βαγγέλη σου ζήτω συγνώμη για οτι δεν έκανα για σενα. Συγνώμη που έμεινα αδιάφορος απέναντι στο ανύπαρκτο κράτος που είναι ο ηθικός αυτουργός της αδικοχαμένης ζωής σου. Συγχώρεσε με γιατί αφού έχω υποστεί τα ίδια λόγω των αναπήρων γονέων μου βουβάθηκα. Σιώπησα γιατί εγω είχα το χιούμορ και τον κοινωνικό ρατσισμό τον αντιμετώπισα με (( ανωτερότητα )). Είχα καταλάβει οτι η βία αντιμετωπίζεται με βία. Έπεσα στη παγίδα να το δω προσωποπαγώς. Δεν έκανα τιποτα για το έλλειμμα παιδείας. Πιστεύω μόνο στην εκφρασμένη υποστήριξη της διαφορετικότητας.

Σου υπόσχομαι στη μνήμη σου κυρίως πως θα κάνω από εδώ και πέρα τα αδύνατα δυνατά για να αποτραπούν όλοι οι ψευτόμαγκες της γαμημένης βίαια κοινωνίας μας.

Οι τσαμπουκάδες της καθημερινότητας να απομονωθούν. Να ισιώσει το συνεχώς αποκαλούμενο καλό Σύνταγμά μας που υπερασπίζεται τους λίγους και ισχυρούς. Να αλλάξουμε επιτέλους να εκπολιτιστούμε. Και προσοχή μην κλάψει κανείς από υπουργεία ή άλλα θεσμικά ανόργανα με κροκοδείλια δάκρυα. Τώρα αμέσως ενέργειες όχι λόγια, λόγια, ψέματα ψέματα δεν αντέχει άλλο το φως εγκλωβισμένο για να κυριαρχούν οι σκοταδιστές, οι απαίδευτοι, οι βολεμένοι, οι ατομιστές στους Βαγγέληδες της καθημερινότητας μας λέω.
Μη το βουλώνετε άλλο.
Υπερασπιστείτε τον εαυτός σας, τη διαφορετικότητά, τη μοναδικότητά σας, την ελευθερία, να ζούμε όλοι μαζί αρμονικά . Ξεκολήστε ο φόβος σκοτώνει» έγραψε χαρακτηριστικά.




ourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου