Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ανθρωποκυνηγητό για τον γιο της εκπαιδευτικού που βρέθηκε νεκρή

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες στην Νεμέα της Κορίνθου για τον εντοπισμό του γιου της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια την Παρασκευή, μέσα στο σπίτι της στη Βούλα.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του νεαρού, ο οποίος αγνοείται από τη στιγμή που έγινε η δολοφονία και διέφυγε από το σπίτι με πολυτελές τζιπ το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στην Ιτέα.
Στις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο της αστυνομίας, ενώ από ξηράς συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που χτενίζουν τις γύρω περιοχές στο χωριό Δάφνη Νεμέας, ωστόσο ο νεαρός παραμένει άφαντος.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης συζύγου επιχειρηματία, παίρνει διαστάσεις θρίλερ, με τις αρχές να αφήνουν όλα τα σενάρια ανοικτά για το ποιος βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε πραγματικά άγρια δολοφονημένη με μαχαίρι, από τον σύζυγό της, στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας.

Έφερε πάνω από 30 χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα και ήταν πεσμένη σε μία λίμνη αίματος, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε ακριβώς δίπλα.
Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η είσοδος του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη και δεν υπήρχε κανένα ίχνος διάρρηξης, αφού όλα τα αντικείμενα του σπιτιού ήταν στη θέση τους.



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου