Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Άγιος Παΐσιος: Ποια η συγκλονιστική προφητεία του για τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει την έλευση του Γιάνη Βαρουφάκη στην πολιτική σκηνή, μιας και σε μία προφητεία του φαίνεται να τον «φωτογραφίζει»…
Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το περιοδικό «Χάι», ο Γέροντας Παΐσιος φαίνεται να είχε προφητεύσει πως «Ένας ψηλός άνδρας θα σώσει την Ελλάδα».

Κι αν το εξώφυλλο του περιοδικού σοκάρει, το άρθρο στο εσωτερικό του περιοδικού κυριολεκτικά συγκλονίζει.
Γράφει ότι ο Παΐσιος είχε προβλέψει την οικονομική κρίση και ότι τόνιζε στις καλόγριες της Μονής Σουρωτής στη Χαλκιδική τα εξής:

«Ο λαός θα περάσει πολλά βάσανα, δεν θα έχουν συμμάχους, ξένοι λαοί θα θελήσουν να του κάνουν κακό, όμως, μετά από μεγάλες δοκιμασίες σχεδόν πέντε χρόνων, ο Θεός θα φροντίσει να βγάλει τον κόσμο από την δοκιμασία και θα του στείλει τον σωτήρα του που θα είναι ένας γεροδεμένος άνδρας, που η μάνα του θα έχει αποδημήσει εις Κύριον. Θα αναστατώσει τα πάντα.

Η φήμη του θα φτάσει μέχρι τον ουρανό. Θα είναι σκληρός σαν ατσάλι. Θα αντέχει τον πόνο και τις κακουχίες. Θα κρατάει έναν πυρσό, θα είναι μπροστά και θα καθοδηγεί τους ανθρώπους που θα τους βγάλει από τα σκοτάδια στο φως της ευτυχίας. Όλα θα γίνουν με κόστος. Ο ψηλός άνδρας θα σταλεί από τον Ύψιστο να τραβήξει τη χώρα από το γκρεμό και να τραβήξει το κάρο της δυστυχίας σχεδόν μόνος του. Δεν θα έχει άλλους δίπλα του, γιατί θα είναι ο απεσταλμένος του Μεγαλοδύναμου να επιτελέσει έργο πέρα από τα ανθρώπινα και τα κοινά.
Ο άνδρας αυτός θα είναι ο σωτήρας που ο λαός θα αγαπήσει και θα αναγάγει σε αρχηγό του.»

Και συμπεραίνει εκ των ανωτέρω το περιοδικό:

«Ο Άγιος Παϊσιος αναφερόταν στον Γιάνη Βαρουφάκη. Η προφητεία πραγματοποιήθηκε. Είκοσι χρόνια πριν είχε δρομολογηθεί με θεία παρέμβαση ο ρόλος που θα διαδραμάτιζε στην παρούσα οικονομική κρίση. Το όνομά του έγινε γνωστό στην οικουμένη. Το στιλ του, ο τρόπος ζωής του, η προσωπικότητά του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των λαών της γης. Ο ψηλός σωτήρας ήρθε. Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα…»

Μένει να δούμε αν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επιβεβαιώσει τις προφητείες του Γέροντα.




fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου