Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τι ελπίζουν οι συγχωριανοί του Βαγγέλη Γιακουμάκη - video

Τη δική τους αγωνία για την τύχη του 22χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου από τα Γιάννενα, ζουν οι κάτοικοι του χωριού Αρμένοι, στην Κρήτη.
Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του νεαρού φοιτητή, η εξαφάνιση του οποίου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Οι συγχωριανοί του φοιτητή, κάνουν λόγο για μία εξαιρετική οικογένεια, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και δεν είχε έρθει σε αντιδικία με κανέναν. Και εκφράζουν την ελπίδα τους ότι θα συμβεί ένα θαύμα και το παλικάρι θα βρεθεί σώο.

«Φυσικά και δεν πρέπει να κλείσει το θέμα αν δεν μάθουμε τι έχει γίνει. Και σίγουρα δεν έχουν βγει στον αέρα όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πάρα πολλά πράγματα δεν έχουν ειπωθεί από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τα ξέρουν και σιωπούν. Και φυσικά όχι εδώ στα Γιάννενα. Κάποιοι φοβούνται και πρέπει να βρεθεί τι είναι αυτό που φοβούνται γιατί από ‘κει θα βρεθεί η άκρη για να βρεθεί και ο Βαγγέλης» τονίζει ένας κάτοικος στην κάμερα του cretapost.

Την ίδια ώρα, δηλώνουν μπερδεμένοι για όσα ακούνε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την υπόθεση, σημειώνοντας ότι «δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλές εικασίες που θα καταρριφθούν όταν βρεθεί η πραγματική αλήθεια.


cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου