Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πασχαλινά δέματα αγάπης για 100 οικογένειες από τον "Φιλοπρόοδο"!

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Αξιοπρεπές Πάσχα, με ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι, θα κάνουν τουλάχιστον εκατό οικογένειες της Κοζάνης που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης με την πολύτιμη βοήθεια όλων όσων στήριξαν το προηγούμενο διάστημα το Μαγαζάκι της Προσφοράς, τον Κουμπαρά Αλληλεγγύης, αλλά και την πολύτιμη
συνδρομή ντόπιων επιχειρήσεων.

Χθες το μεσημέρι από τις 3 και μετά μοιράστηκαν τα δέματα, τα οποία περιελάμβαναν αρνάκι, πατάτες, μήλα, πορτοκάλια, τσουρέκι, λάδι, κρασί, ρύζι, γλυκά και φυσικά την πασχαλινή λαμπάδα!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάσος Γκλούμπος, πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης: "Η πρωτοβουλία ξεκίνησε τα Χριστούγεννα. Αφορμή ήταν το Μαγαζάκι της Προσφοράς, μιας και έχει ξεκινήσει ένα μόνιμο μπαζάρ στην επάνω όροφο του Συλλόγου, με μεγάλη επιτυχία. Τα έσοδα από το Μαγαζάκι της Προσφοράς μας έδωσαν τη δυνατότητα να κάνουμε τα Χριστούγεννα τα δέματα σε εβδομάδα (70) οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν αξιοπρεπέστατα το γεύμα των Χριστουγέννων. Μετά την πρώτη εμπειρία επανερχόμαστε για εκατό (100) οικογένειες, αφού συμπεριλάβαμε ακόμη τριάντα (30) οικογένειες που εντοπίσαμε. Σήμερα θα δώσουμε από εκατό διπλά δέματα με ό,τι περιλαμβάνει ένα εορταστικό πασχαλινό τραπέζι. Η προσπάθεια γίνεται από το Μαγαζάκι της Προσφοράς, τον Κουμπαρά Αλληλεγγύης, από τις δράσεις του συλλόγου αλλά και τη στήριξη επαγγελματιών της Κοζάνης και της περιοχής. Η συνδρομή τους είναι πολύτιμη και θέλουμε και άλλους επαγγελματίες να είναι κοντά σε αυτή την πρωτοβουλία. Για όσο θα χρειάζεται, εμείς θα είμαστε εδώ για να παρεμβαίνουμε. Υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα συνεχίσει να προσφέρει".

Όσο για την ανταπόκριση του κόσμου στο "Μαγαζάκι της προσφοράς", αυτή είναι πολύ θετική. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει, μέσα από εθελοντικές δράσεις και ενέργειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου