Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

2ο Drift Κοζάνης από τον Σ.Μ.Α.Κ. στις 16-17 Μαΐου

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 2ο Drift Κοζάνης στις 16-17 Μαΐου 2015, εγκεκριμένο στο πρόγραμμα αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι και φέτος στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά που ανήκει στο Δήμο Κοζάνης.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά περάσματα ολόκληρο το Σάββατο. Στον τεχνικό έλεγχο θα γίνει και έκδοση Δελτίων Τεχνικής Ταυτότητας, υποχρεωτική για όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει με ελεύθερα περάσματα. Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Στις 17:00 θα ξεκινήσουν τα διπλά περάσματα (tsuiso battles) πόρτα με πόρτα για την ανάδειξη του νικητή.

Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για το κοινό. Ολόκληρος ο χώρος θεατών, εστίασης και τα pits είναι σε άσφαλτο.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Φέτος θα φιλοξενήσουμε και μια μεγάλη έκθεση αυτοκίνητων στο χώρο θεατών. Ένα Tuning Show με βελτιωμένα αυτοκίνητα αλλά και μια έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων εποχής από τη λέσχη ΦΙΚΑΔΥΜ.

Ο Σ.Μ.Α.Κ. με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα θα δώσει φέτος ακόμα πιο πλούσιες παροχές στους συμμετέχοντες αθλητές:

• Πριμ εκκίνησης 60€ για τη μεγάλη κατηγορία και 40€ για τη Street Legal. Έτσι η συμμετοχή θα κοστίσει 80€ και 60€ αντίστοιχα.
• Δίκλινο δωμάτιο σε αθλητές ερχόμενοι από απόσταση άνω των 100χλμ.
• Γεύμα το βράδυ του Σαββάτου.
• Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.
• Μεταφορά αγωνιστικών (αυτοκινητάμαξα) από Αθήνα σε περίπτωση που υπάρχει επαρκές ενδιαφέρον και συμμετοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου