Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πάσχα 2015: Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Άστατο καιρό θα έχουμε φέτος όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων, οπότε οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχές, ισχυρές καταιγίδες, ακόμα και χιόνια στα ορεινά, ενώ το ίδιο σκηνικό θα μας συντροφέψει και τις επόμενες μέρες.

«Τη Μεγάλη Δευτέρα θα έχουμε βροχές σε όλη τη χώρα, κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, αρχικά στα νησιά του Ιονίου και στη Δυτική Ελλάδα και μέχρι το τέλος της μέρας στη Θράκη και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς. Τη Μεγάλη Τρίτη θα περιοριστούν οι βροχές στη Δυτική Μακεδονία και στα νησιά του Αιγαίου, ενώ το βράδυ καταιγίδες θα πλήξουν τη Θεσσαλία, τη Χαλκιδική και τη Δυτική Στερεά και οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 18 μέχρι 23 βαθμούς.» αναφέρει στο Star η Ερμιόνη Κατιρτζόγλου.

«Τη Μεγάλη Τετάρτη από το πρωί θα έχουμε ισχυρή βροχόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του Αιγαίου και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ θα ενισχυθούν σημαντικά οι βοριάδες στα πελάγη. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 19 μέχρι 21 βαθμούς. Από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα θα συνεχιστούν οι βροχές, οι οποίες όμως θα είναι πιο ισχυρές τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα φαίνεται πως θ΄αρχίσει ν΄ανοίγει ο καιρός. Βέβαια αυτό θα το δούμε στην εξέλιξη των φαινομένων μέσα στην εβδομάδα.» προσθέτει η μετεωρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου