Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαρίας, τι συνέβει στην 36χρονη

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαρίας Αλιμπινίση 36 χρόνων από τη Δροσιά Χαλκίδας, που αναζητούσαν οι συγγενείς της στο «Τούνελ».
Τρεις μήνες μετά την ανεύρεση του πτώματός της στην ακρογιαλιά της Λίμνης Ευβοίας και τέσσερις μήνες από την εξαφάνισή της, βρέθηκε το αυτοκίνητο της σε χαράδρα.

Περαστικός οδηγός στην επαρχιακή οδό Ροβιών-Ιστιαίας εντόπισε το ανθρακί Λάντσια Υ με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ-1253, σε βάθος 35 μέτρων χτυπημένο μόνο στις πλαϊνές πλευρές του.

Η Μαρία είχε χαθεί οδηγώντας το αυτοκίνητο της, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από το σπίτι της αδελφής της που την φιλοξενούσε στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας.

Πονοκέφαλο προκαλούν στις Αρχές τα δύο αυτά σημεία, στη χαράδρα και στη Λίμνη Ευβοίας και αυτό γιατί απέχουν μεταξύ τους περίπου δέκα χιλιόμετρα.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μήπως εντοπιστούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που μπορεί να λύσουν το γρίφο που προέκυψε στην υπόθεση.

Σε γραφολόγο της ΕΛ.ΑΣ. εστάλη και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε σε σημειωματάριο στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου.

Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τους ερευνητές, είναι το εξής: Βγήκε τραυματισμένη από το αυτοκίνητο της στη χαράδρα και περπάτησε σε δύσβατη περιοχή για να αυτοκτονήσει στη θάλασσα ή όλο αυτό το σκηνικό είναι σκηνοθετημένο και η υπόθεση οδηγεί αλλού;



anikolouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου