Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος: Πρόγραμμα φιλοζωίας στα σχολεία του Δήμου Κοζάνης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η φάση του προγράμματος φιλοζωίας στα σχολεία του δήμου. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου Κοζάνης
με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, την Α/βάθμια Εκπαίδευση και το Φιλοζωικό Σωματείο ‘Αγγίζωο’.
Με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές  συμμετείχαν στην ενημέρωση και συζήτηση για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τη νόσο της λύσσας. Εντύπωση μας προκάλεσε η γνώση και η ευαισθησία τους για τα συγκεκριμένα θέματα.

Τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι τα εξής: Δημοτικά σχολεία Κοζάνης 2ο,6ο,8ο,12ο,13ο, Χαρισίου Μεγδάνη, Δημοτικά σχολεία Ξηρολίμνης, Βατερού, Πολυμύλου, Άνω Κώμης, Δημοτικά Σχολεία και νηπιαγωγεία Λευκόβρυσης, Λευκοπηγής, Ποντοκώμης, 2ο Κρόκου, Καρυδίτσας, Ν. Χαραυγής, Ακρινής, Καισαρειάς, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άνω Κώμης, Ε.Ε.Ε.Ε,Κ.   Ν. Νικόπολης, Ειδικό Εργαστήρι και ΚΔΑΠ Κοζάνης.

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές και διδάσκοντες για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και τους μαθητές για την ουσιαστική συμμετοχή τους.
Δεσμευόμαστε για συνέχιση μιας ουσιαστικής συνεργασίας, ώστε το κοινό εγχείρημα για περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση να αποδώσει τα μέγιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου