Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κλειστές οι υπηρεσίες των δήμων για τρεις ώρες την Παρασκευή

Σειρά κινητοποιήσεων προγραμματίζει η ΚΕΔΕ εν όψει της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του δημοσίου και της αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΕΔ/ΠΚΜ "συμπαρατάσσεται στον κοινό αυτοδιοικητικό αγώνα".

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις, όπως τις ανακοίνωσε ΠΕΔ/ΠΚΜ:


-Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 11.30 π.μ. , το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., πρόεδροι των ΠΕΔ και δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο προεδρείο της και στους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

-Ταυτόχρονα την Παρασκευή οι υπηρεσίες των δήμων όλης της  χώρας θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 ως τις 3  το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της αυτοδιοίκησης.

"Παραμένει το αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντησή μας με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να ενημερωθούμε με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης", καταλήγει η ανακοίνωση.




voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου