Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τη Δευτέρα 25-5 η κατεδάφιση της δεύτερης γέφυρας του ΟΣΕ στην Κοζάνη

Με στόχο την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων (έδρα) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. 3 Κοζάνης- Λάρισας

για την κατεδάφιση της δεύτερης γέφυρας του ΟΣΕ. Η μετάθεση της ημερομηνίας σχετίζεται με παράλληλες εργασίες που ήδη εκτελούνται παραπλεύρως της οδού από την Περιφέρεια και το ΔΕΔΔΗΕ (μεταφορά καλωδίων υψηλής τάσης) και για τις οποίες δεν είναι απαραίτητο το κλείσιμο της οδού.

Έτσι, λοιπόν, από τη Δευτέρα 25 Μαϊου θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα προς την Ε.Ο. 4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (η οποία έχει ήδη αποκατασταθεί) και στη συνέχεια από τον κόμβο του Στρατοπέδου Ρωμανέλλη μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα και αντιστρόφως.

Επιπλέον, για τα Ι.Χ. οχήματα, εκτός των βαρέων (άνω των 5 τόνων) και την εξυπηρέτηση των παρόδιων επιχειρήσεων, θα γίνεται εκτροπή στον κυκλικό κόμβο, στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Κοζάνης - Θεσσαλονίκης με το δημοτικό δρόμο προς περιοχή  «Κασλά» (σούπερ μάρκετ  «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ») και στη συνέχεια, μέσω του δημοτικού δρόμου προς περιοχή «Κασλά»  και ανώνυμη δημοτική οδό μονοδρομημένη από τα πρώην σφαγεία στην αντιπροσωπεία BMW, θα επανέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης - Λάρισας, μετά την εν λόγω γέφυρα και αντιστρόφως μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού λίγο πριν τα κεραμοποιία Κανδύλη προς «Κασλά».

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν από την Ανάδοχο Εργοληπτική Κοινοπραξία, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και θα τοποθετηθεί η σήμανση που προβλέπεται από τις σχετικές προδιαγραφές, για την ασφάλεια οχημάτων τόσο στο τμήμα που γίνεται διακοπή κυκλοφορίας όσο και στο τμήμα από το οποίο θα γίνει εκτροπή της, προς αποφυγή ατυχημάτων.




prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου