Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Άννυ: Εψαχναν την 4χρονη κι έκαναν ψώνια χιλιάδων ευρώ

Αδιανόητα είναι τα στοιχεία και οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως για τους γονείς της 4χρονης Άννυς την οποία σκότωσε κι εξαφάνισε με ειδεχθή τρόπο ο πατέρας της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», με τοποθέτηση… εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς...
αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών αντιμετώπιζε η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα την «εξαφάνιση» της Αννυς, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έως και την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της για κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε κάτι λιγότερο από 10 ημέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ή «Σάββας» σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, που φαίνεται να της έδωσε ο 50χρονος Γερμανός «χορηγός», με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Οι αξιωματικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολήθηκαν με τη σοβαρή υπόθεση, ερευνούσαν από πού προήλθαν τα χρήματα και τη «σπατάλη»τους, προκειμένου να διαπιστώσουν, στο πρώτο στάδιο της έρευνας, αν τα χρήματα είχαν προέλθει από την «πώληση» της Αννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», στις 22 Απριλίου, όταν και φαίνεται να έρχεται στην Αθήνα και φθάνει στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, πείθεται από τις ασάφειες του «Σάββα», που αρχικά έλεγε ότι του… έκλεψαν την Αννυ σε παιδική χαρά και μετά ότι η 4χρονη έφυγε μόνη της επειδή ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα, που η Αννυ δεν έφθανε καλά καλά το χερούλι της! Η ευκολόπιστη μάνα πείθεται και πάλι από το σύντροφό της πως η ευθύνη της εξαφάνισης του παιδιού θα έπεφτε πάνω της και έπρεπε να φύγουν στη Βουλγαρία. Εκεί όμως ενώ ενημέρωσαν τους γονείς της, πιέστηκε από εκείνους και επέστρεψε στην Αθήνα κάτι ώρες αργότερα, προκειμένου να αναζητήσουν με όλους τους τρόπους το παιδί.

Παρ’ όλα αυτά η μάνα, το παιδί της οποίας φερόταν ως εξαφανισμένο, πρόλαβε να πάει σε ειδικό ινστιτούτο ομορφιάς όπου έδωσε 800 ευρώ για να της τοποθετηθούν… πρόσθετα μαλλιά.

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αναμένεται να μεταφερθούν σήμερα ο 27χρονος παιδοκτόνος και η 25χρονη μητέρα της Αννυ Μπορισόβα, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστούν για κατοχή και χρήση ουσιών (υπνωτικά χάπια), την ώρα που ενώπιον της 10ης ανακρίτριας συνεχίζεται η… παρέλαση μαρτύρων και κατηγορουμένων για την υπόθεση δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο.

Εν τω μεταξύ, αμίλητη και χωρίς να γίνει γνωστό τι κατέθεσε, αποχώρησε χθες από το γραφείο της ανακρίτριας η μητέρα του 27χρονου, ενώ εξηγήσεις επί δύο ώρες έδωσε ο 70χρονος φίλος του ζευγαριού που κατηγορείται για ψευδορκία, καθώς είχε επιβεβαιώσει τους αρχικούς ψευδείς ισχυρισμούς της 25χρονης Ντιμιτρίνα ότι είχε αφήσει το 4χρονο αγγελούδι στην -ανύπαρκτη όπως αποδείχθηκε- φίλη της Σύλβια.





iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου