Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο γιος μου πνίγηκε στην μπανιέρα. Ήταν ένα φριχτό ατύχημα

Το δράμα που δε θέλει κανένας γονιός να βιώσει, έζησε πριν λίγα χρόνια ο Χρήστος Χωμενίδης. Αποκάλυψε πως έχασε μέσα σε λίγο χρόνο τον 3 μηνών γιο του, το 2008.

«Είχε ένα φρικτό ατύχημα στο μπάνιο. Λιποθύμησε η μητέρα του και πνίγηκε. Σχεδόν αρχαιοελληνικό δεν είναι; Κι αυτό έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Και να φανταστείτε πως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που νομίζει πως ελέγχει τα πάντα! Μερικές φορές όμως μαθαίνεις με τον πιο βίαιο τρόπο πως τα δεδομένα δεν είναι τελικά δεδομένα», εξομολογήθηκε.

Ο ίδιος σήμερα πιστεύει πως υπάρχει μέσα του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αφού πάντα θα κάνει εικασίες για το πως θα ήταν η ζωή του αν ο γιος του ζούσε. «Ο θάνατος ξέρετε τι είναι; Σαν να σε παίρνουν από ένα σινεμά. Είσαι μέσα σε ένα κινηματογράφο, βλέπεις μία ταινία και κάποια στιγμή ενώ θέλεις να δεις τη συνέχεια μπαίνουν μέσα δυο τύποι και σε πετάνε έξω. Έτσι δεν μαθαίνεις ποτέ τη συνέχεια της ταινίας».

Δύο χρόνια μετά, ο συγγραφέας είδε τη ζωή να του χαμογελά. Γνώρισε μέσω facebook τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κατσαρού, με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Νίκη.

Οι δυο τους είναι πλέον χωρισμένοι, όμως πλέον διατηρούν άψογες σχέσεις.




peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου