Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Άννυ: Μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της – Σκηνικό φρίκης αποκάλυψαν οι έρευνες

- Υπήρξε “βίαιος μηχανισμός θανάτου” αναφέρουν σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της μικρής Άννυ
- Δυστυχώς η φράση των αστυνομικών περιγράφει ένα σκηνικό φρίκης, έναν μαρτυρικό θάνατο του κοριτσιού στα χέρια του ίδιου της του πατέρα
- Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα

Ο 27χρονος ενώ παραδέχεται τις αδιανόητες πράξεις του πάνω στο άψυχο κορμάκι του ίδιου του του σπλάχνου αρνείται να μιλήσει για την ώρα της δολοφονίας, θέλοντας να απαλλαγεί με κάθε τρόπο από την επιπλέον κατηγορία. Θέλει να πέσει όσο μπορεί στα... μαλακά σε ό,τι αφορά στη δολοφονία.

Αρνείται να πει το παραμικρό, θέλοντας ίσως να ... ρίξει το “φταίξιμο” στα ναρκωτικά. Μάλιστα όπως λένε στο newsit έμπειροι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες ο παιδοκτόνος φαίνεται πως πριν δώσει την κατάθεση-σοκ στους αστυνομικούς φάνηκε να έχει λάβει “νομικές συμβουλές”.

Έτσι οι αστυνομικοί συμπεραίνοντας ότι έχουν απέναντί τους έναν ψυχρό δολοφόνο στράφηκαν στις δικές τους δυνάμεις. Γνωρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα αποκαλύψει το παραμικρό οι αστυνομικοί ενέτειναν τις έρευνες αναζητώντας τα στοιχεία εκείνα που θα αποδείξουν τον τρόπο θανάτου του παιδιού.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα της έρευνας είναι σοκαριστικά. Το παιδί βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κηλίδες αίματος στα έπιπλα, τους τοίχους ως και το ταβάνι του σπιτιού.

Δεν προέρχονται λένε από το σκηνικό που ακολούθησε κατά την προσπάθεια του 27χρονου να εξαφανίσει το κορμάκι του παιδιού του, το αίμα της μικρής δείχνει τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ο ίδιος της ο πατέρας της αφαίρεσε τη ζωή. Η διάταξη των κηλίδων του αίματος δείχνει έναν εξαιρετικά βίαιο τρόπο θανάτου λένε με φρίκη οι αστυνομικοί.




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου